Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 09:40, 20 lis 2015

Co do pierników to schowane i czekają na dekoracje Tak w ogóle to w tym roku postanowiłam wcześniej wszystko zrobić, a nie jak co roku na ostatnią chwilę Wzięłam się za sprzątanie w szafkach kuchennych i muszę zrobić segregację ubrań

Prezent mam dopiero jeden, zawsze mam z tym problem, ale może coś jeszcze wymyślę

no i zostało nam prawie pięć tygodni do świąt, i zleci szybciutko, oby do wiosny
iwka 09:42, 20 lis 2015

Kawa napisał(a)
o matko już macie prezenty
ja tylko dla męża pod choinkę ,mam - wymyślony
a dzieci i mama i ojciec nic jeszcze

a mężowi to coś specjalnego pewnie wymyśliłaś
Kawa 09:45, 20 lis 2015

Iwonka no wymyśliłam
mu - cyfrową fotoramkę
poniewaz większość roku spędza poza domem i mam nadzieję tęski za swoją cudowną żoną i dziećmi
to pomyślałam że mu takie coś sprawię żeby rano nas widział na róznych zdjęciach i pamiętał jakie ma skarby hihih

no i portfel potrzebuje ale jest problem bo musi mieć dobrą kieszonkę na drobne monety a z takimi ciężko znaleźć
kamila66 10:43, 20 lis 2015

Ja też, ze wszystkim w lesie
Prawdą jest, że miesiąc przeleci prędziutko
kamila66 10:44, 20 lis 2015

Kawa napisał(a)
Iwonka no wymyśliłam
mu - cyfrową fotoramkę
poniewaz większość roku spędza poza domem i mam nadzieję tęski za swoją cudowną żoną i dziećmi
to pomyślałam że mu takie coś sprawię żeby rano nas widział na róznych zdjęciach i pamiętał jakie ma skarby hihih

no i portfel potrzebuje ale jest problem bo musi mieć dobrą kieszonkę na drobne monety a z takimi ciężko znaleźć

Witaj Kamilo imienniczko moja
Oryginalny prezent z przesłaniem nie rezygnuj z niego
Iwcia 10:53, 20 lis 2015

Dziewczyny normalnie zadyszki dostaje przy was. Dziś posadziłam dopiero ostatnie tulipany, pierniki upieklam wczoraj ma próbę (już nie ma). Zaglądam dziś a wy już prezenty macie no szok, ciągle tyły
Agatek 12:23, 20 lis 2015

o rety Wy już o prezentach
ja dopiero myślę nad menu prezent wiem tylko jaki dla M dla reszty nie mam w ogóle pomysłu
amelia_b 12:49, 20 lis 2015

Buziaki przesyłam ja miałam robić gwiazdki betonowe, ale zmieniłam zdanie i będę robić z patyczków drewnianych, klejone na gorąco i malowane na biało tak trochę rustykalnie z betonowych gwiazdek zrobię świeczniki, dobrze że ich jeszcze nie zalałampierniczki tez zrobię ale w ostatni weekend przed świętami, bo u mnie wszystko znika na bieżąco ozdoby mam bo 2 lata temu robiłam styropianowe bombki oklejane starymi książkami i szara włóczka i szyłam materiałowe serduszka
Iwcia 12:58, 20 lis 2015

Ooo podziwiam zaangażowanie pracusiu. Pokazesz te bombeczki?
MirellaB 12:59, 20 lis 2015

A ja świąteczny luzik
Od trzech lat twarde postanowienie, nie szaleję, nie daję się wciągać w świąteczne szaleństwa i jestem bardzo z tego zadowolona