Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 13:15, 20 lis 2015

Agatek napisał(a)
o rety Wy już o prezentach
ja dopiero myślę nad menu prezent wiem tylko jaki dla M dla reszty nie mam w ogóle pomysłu

ja dla ema co roku ten sam, bo na inny nie zasługuje
córka zawsze mi podpowie co chce dostać, w tym roku zażyczyła sobie taką piżamę kombinezon i monopol chce nowy, bo stary już sfatygowany, więc do ogarnięcia Gorzej z chrześniakami trójkę mam w wieku 3-16-24

a tak w ogóle to w mojej rodzinie mamy taki zwyczaj jak uczniowie w szkole, ciągniemy sobie losy, mam czworo rodzeństwa, każdy ma po jednym albo więcej maluszków, no i rodzice więc spora gromadka się zbiera i zawsze ubaw po pachy z tymi losami
iwka 13:20, 20 lis 2015

amelia_b napisał(a)
a żebyś wiedziałasię o 7 rano z koleżanką z pracy ścięłam przylazła po 7 rano i z m...ą że jak przyszłam wcześniej to mogłam chodziarz wodę na kawę przynieść jak mnie mogła wkurzyć, pinda jedna i tak się już cały dzień nie odzywamy

ha ha to Ci powiem lepszy numer, moja koleżanka z pracy, jedyna mam oprócz szefowej( bo u mnie sami faceci) zakomunikowała dzisiaj, że jest w ciąży i przyniosła zwolnienie na miesiąc i chyba nie wróci już, więc atmosfera też napięta
iwka 13:21, 20 lis 2015

MirellaB napisał(a)
A ja świąteczny luzik
Od trzech lat twarde postanowienie, nie szaleję, nie daję się wciągać w świąteczne szaleństwa i jestem bardzo z tego zadowolona

ja też nie szaleję ale tak dla tradycji czasami ulegam
iwka 13:26, 20 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Ja to nie rozumiem tego po co,tak jak świąteczny porządków i kupowania na maxa różnych mało przydatnych rzeczy

ja tam zawsze robię przedświąteczne porządki, po lecie bałagan mam straszny w kazdym kącie, a po zime strzelę sobie wiosenne dla odświezenia i latem nie zaglądam po katach tylko środek ogarniam
iwka 13:35, 20 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Buziaki przesyłam ja miałam robić gwiazdki betonowe, ale zmieniłam zdanie i będę robić z patyczków drewnianych, klejone na gorąco i malowane na biało tak trochę rustykalnie z betonowych gwiazdek zrobię świeczniki, dobrze że ich jeszcze nie zalałampierniczki tez zrobię ale w ostatni weekend przed świętami, bo u mnie wszystko znika na bieżąco ozdoby mam bo 2 lata temu robiłam styropianowe bombki oklejane starymi książkami i szara włóczka i szyłam materiałowe serduszka

te bombki mogą być fajne no i fajny pomysł na gwiazdki

bombki robiłam, ale ze sznurka, białe i w tym roku chyba jeszcze parę dorobię, bo córka na kiermasz szkolny połowę wyciągnęła
Iwcia 13:40, 20 lis 2015

Mnie najbardziej irytują Mikołaje i bombki drugiego listopada. Tak się do świąt to wszystko opatrzy, że w święta jestem już świętami zmęczona.
iwka 13:44, 20 lis 2015

Iwcia napisał(a)
Mnie najbardziej irytują Mikołaje i bombki drugiego listopada. Tak się do świąt to wszystko opatrzy, że w święta jestem już świętami zmęczona.

to fakt, no i mnie jeszcze irytują ubrane choinki w domach tydzień wcześniej moja T... tak zawsze robi
amelia_b 13:49, 20 lis 2015

iwka napisał(a)

te bombki mogą być fajne no i fajny pomysł na gwiazdki

bombki robiłam, ale ze sznurka, białe i w tym roku chyba jeszcze parę dorobię, bo córka na kiermasz szkolny połowę wyciągnęła
byłam w terenie i kupiłam sobie pistolet do kleju, swój prywatny, już nie będę musiała pożyczać, pędzelek i białą farbę do drewna to gwiazdki już na pewno zrobię w ten weekend, tylko patyków muszę nazbierać i trochę muszą wyschnąć to tez w pracy dziś fajnie maszmija przemówiła
amelia_b 13:51, 20 lis 2015

iwka napisał(a)

to fakt, no i mnie jeszcze irytują ubrane choinki w domach tydzień wcześniej moja T... tak zawsze robi
he he moja ma już ubraną,worek tylko z niej zdejmie i gotowe
iwka 13:53, 20 lis 2015

amelia_b napisał(a)
byłam w terenie i kupiłam sobie pistolet do kleju, swój prywatny, już nie będę musiała pożyczać, pędzelek i białą farbę do drewna to gwiazdki już na pewno zrobię w ten weekend, tylko patyków muszę nazbierać i trochę muszą wyschnąć to tez w pracy dziś fajnie maszmija przemówiła

no tym bardziej, że miała umowę do końca roku mi to rybka ale szefostwu nie po nosie

pistolet dobra sprawa, ja sobie kupiłam w tamtym roku w lidlu, tak go używałam aż mi korki w domu wywaliło, jakieś zwarcie poszło i postolet spaliło zaniosłam z reklamacją i wymienili na nowy