Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

nawigatorka 19:04, 20 lis 2015

iwka napisał(a)

kochana,ja już chyba ze trzy razy pisałam że dobre, bardzo dobre !!!!!!!!!

do tej pory robiłam z dwóch przepisów i do ubiegłego roku myślałam, że mam już te sprawdzone od tego roku mam nowy ulubiony ba nawet już dziewczynom, które prosiły wysłałam przepis, mam nadzieję że się nie pogniewasz

nic nie chciałam mówić, bo przecież na diecie niby jestem, ale codziennie po kilka podciągam do pracy

Ufff to sie ciesze.nie znalazlam odpowiedzi i juz sie martwilam ze niedobre i ze mna nie gadasz
Moja babcia twierdzi ze beza nie tuczy to pierniki juz na pewno nie mozesz rozdawac patentu nie mam.
Iwcia 19:13, 20 lis 2015

To może i ją nieśmiało poproszeni o recepturę?
iwka 19:16, 20 lis 2015

Iwcia napisał(a)
To może i ją nieśmiało poproszeni o recepturę?
skoro już oficjalnie mogę to wysyłam dotychczasowe przepisy się kryją
ag_zie 20:41, 20 lis 2015

iwka napisał(a)
skoro już oficjalnie mogę to wysyłam dotychczasowe przepisy się kryją

jak sprawdzony przepis to i ja poproszę
Anda 20:42, 20 lis 2015

A na co ten przepis, jeśli można wiedzieć?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 20:47, 20 lis 2015

Ja też chcę wiedzieć co gotujemy, albo pieczemy?
amelia_b 20:56, 20 lis 2015

Pierniki
Agania 20:58, 20 lis 2015

Hey, u Ciebie już przedświąteczne pogaduchy i tak kulinarnie mniam... ja nie wiem czy wyrobię, bo po siłowni 3 razy w tygodniu...padam, ale leżeć się nie da....jak ja ci zazdroszę tego avatarka....oj lędźwi dzisiaj nie czuję, chyba po jakiś znieczulacz sięgnę
Pozdrowionka ślę
Anda 20:58, 20 lis 2015

Pierniki pierniczki? Pycha
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agania 21:00, 20 lis 2015

Jak siły odzyskam, to może też coś upiekę.... to poślij mi też przepisik...proszę