Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Iwcia 08:19, 09 sty 2016

O proszę i Walduś objawił swą twarz.
amelia_b 08:58, 09 sty 2016

iwka napisał(a)
Chciałam powiedzieć, że poznałam dzisiaj osobiście Amelcię, świetna dziewczyna, dzieciaczki przesłodkie
Ciemno było ale efekt oświetlonego ogrodu robi wrażenie, wygląda super
Nawet mój eM stwierdził, że ma dziewczyna gust, tak fajnie dom urządzony i ogród , nie to co ty naciapiesz wszystkiego

Dzięki jeszcze raz, czekam teraz na rewizytę
Iwonka nie przesadzaj My tacy zwyczajni z rewizytą wpadnę z ferajną wiosną ogród to ty masz prześliczny,he he twój em się nie zna u mnie pustostany
Basilikum 13:18, 09 sty 2016

fajne takie spotkania sa zazdraszczam troche

Pogaduszki o jezynach niezaleznie na jakim watku wazne sa dzieki Nawigatorko za linki, doksztalcilam sie troche Ja zawsze jezdzilam 1,5 km do lasu a tam ich zatloczenie ale od dwoch lat przez te upaly nie za bardzo bylo co zbierac. Dlatego posadzilam swoj krzaczek a teraz niech sie rozrasta i ówocuje. Ja robie z nich moje ulubiona konfiture z Amaretto i platkami migdalow. Juz sie nie moge doczekac. mam nadzieje, ze bedzie chociaz na kilka sloiczkow.
iwka 13:25, 09 sty 2016

waldek727 napisał(a)

Poka.

co poka? Amelkę? Nie pokażę
iwka 13:26, 09 sty 2016

Juzia napisał(a)

O! Chociaż raz dobrze napisane

Waldi zawsze dobrze pisze
iwka 13:29, 09 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Iwonka nie przesadzaj My tacy zwyczajni z rewizytą wpadnę z ferajną wiosną ogród to ty masz prześliczny,he he twój em się nie zna u mnie pustostany

no bo jak zauważyłaś mojemu nic nie jest potrzebne, on nie jest świadomy że ty dopiero planujesz ogród, myślał że już masz wszystko zrobione Jemu to by sam trawnik wystarczył i to jeszcze jak bym go kosiła, bo on przecież nie w tą stronę kosi
iwka 13:33, 09 sty 2016

Basilikum napisał(a)
fajne takie spotkania sa zazdraszczam troche

Pogaduszki o jezynach niezaleznie na jakim watku wazne sa dzieki Nawigatorko za linki, doksztalcilam sie troche Ja zawsze jezdzilam 1,5 km do lasu a tam ich zatloczenie ale od dwoch lat przez te upaly nie za bardzo bylo co zbierac. Dlatego posadzilam swoj krzaczek a teraz niech sie rozrasta i ówocuje. Ja robie z nich moje ulubiona konfiture z Amaretto i platkami migdalow. Juz sie nie moge doczekac. mam nadzieje, ze bedzie chociaz na kilka sloiczkow.

konfitura brzmi smakowicie

ja planuję posadzić przy siatce, mam nadzieję, że u mnie będą owoce, nie tylko u sąsiada
amelia_b 13:37, 09 sty 2016

iwka napisał(a)

no bo jak zauważyłaś mojemu nic nie jest potrzebne, on nie jest świadomy że ty dopiero planujesz ogród, myślał że już masz wszystko zrobione Jemu to by sam trawnik wystarczył i to jeszcze jak bym go kosiła, bo on przecież nie w tą stronę kosi
He he no edit: mój dzisiaj tak stoi że mną w oknie kuchennym i tak się oboje gapimy,po chwili ciszy mówi: a wiesz że w tym roku przestój? Ja: tak,tak...
lindsay80 13:38, 09 sty 2016

podzielcie się tym przepisem, bo brzmi ciekawie i bardzo smacznie.
Ja w tym roku robiłam nalewkę, w której większość stanowiły jeżyny, troszkę malin i czerwonych porzeczek i wyszła przepyszna!
Basilikum 14:00, 09 sty 2016

pozniej napisze, musza ten przepis znalezc, nie robilam juz dwa lata