Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

nawigatorka 22:47, 06 sty 2016

iwka napisał(a)

Ja w nalewkach to słaba jestem ale przybieram się to zmienić jak będę już miała własne owoce to zgłoszę się po przepis

Zapraszam
Kawa 09:55, 07 sty 2016

hej hej
u mnie zero śniegu ja na razie
mróz teraz taki -5,6
ostatnio było -17
tak sobie siedziałam wczoraj i myślałam nad rabatą że dużo pracy mnie czeka ale już się nie mogę doczekać kopania
iwka 10:32, 07 sty 2016

Kasya napisał(a)
Ale fajny psiul
Przypudrowalo trochę i od razu jaśniej
jaśniej i tak jakoś fajniej
Agatek napisał(a)
Aaa jaki fajny psiak
a zdjęcia piękne
psiak to mój pupilek, za dużo mu pozwalam i czasami psoci
Warmia napisał(a)
O, u Ciebie też pada Psinka do przytulania
hehe on tylko wybranym daje się przytulać, ogólnie to postrach sieje
AnnaCh napisał(a)
Fajnie, że u Ciebie też pada, u mnie w nocy sypało
Psinka cudna
czytałam, że dużo u Ciebie popadało, lawendy nie widać u mnie wczoraj przestało i wiele tego śniegu nie ma
ag_zie napisał(a)
Przegląd 2015 - Super! Widać ogromną pracę a jaki rezultat! Plan na ten rok bardzo ambitny trzymam kciuki za realizację
Zdjęcia zimowe fajne - u mnie też biało

no plan ambitny, ciekawe ile uda się zrealizować najbardziej to obawiam się tej altany, pod nią są olbrzymie korzenie świerków, aż posadzkę do góry zniosło. Znowu ciężka robota przede mną
nawigatorka napisał(a)

Zapraszam
dziękuję

Karol99 napisał(a)

Jeżyn się nie przycina. Co roku pędy które zaowocowały zasychają, i wtedy należy je wycinać. Wiosną mogę wykopać i Ci podesłać.
o widzisz nie wiedziałam jak się z nią postępuje jeżeli to nie problem dla Ciebie to przypomnę się wiosną o sadzonkę

Kawa napisał(a)
hej hej
u mnie zero śniegu ja na razie
mróz teraz taki -5,6
ostatnio było -17
tak sobie siedziałam wczoraj i myślałam nad rabatą że dużo pracy mnie czeka ale już się nie mogę doczekać kopania

u mnie najniższa to -18, a dzisiaj -6
myślisz nad tą rabatą co hakuro rosły? ja też wczoraj już marudziłam, że bym coś już pokopała. Zaplanowałam sobie nawet,że dzisiaj dechy na panele poszlifuję, ale przedłużacz mi padł i po robocie. Nudzi mi się już w takim stanie lenistwa. W poniedziałek do roboty dopiero idę, więc może jakoś zleci szybciej
olga80 11:18, 07 sty 2016

Piękny zimowy ogród pies widać też w swoim żywiole, moja sunia też uwielbia się tarzać w śniegu
amelia_b 11:43, 07 sty 2016

Też bym już coś podłubać chciała,czekam ciągle na ciemiernik i się zaczynam martwić ogród cudny pod pierzynką
Iwcia 13:33, 07 sty 2016

Zaplanowałam sobie nawet,że dzisiaj dechy na panele poszlifuję,
no nie mówiłam, idziesz jak burza
Karol99 15:19, 07 sty 2016

iwka napisał(a)
o widzisz nie wiedziałam jak się z nią postępuje jeżeli to nie problem dla Ciebie to przypomnę się wiosną o sadzonkę

Nie ma sprawy.
MirellaB 16:57, 07 sty 2016

Zima wszędzie Ogrody pobielone mają swój urok. Pies widać lubi śnieg podobnie jak moje

U mnie śnieg się utrzymuje, nawet jest go więcej, padało w nocy.