Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Mixtoorka 19:52, 07 sty 2016

Piękne zmiany w 2015 były, no no piękne plany do realizowania. Piesia do czochrania boska. Fajne zdjęcie różowego kosmosa w niebie
Anda 20:01, 07 sty 2016

Jakiego Ty masz super psa, zazdraszczam Ogrod jeszcze opudrzony?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Shemsi 22:11, 07 sty 2016

Co ja czytam, jeżyny i nalewki? Oj, muszę wygospodarować miejsce na jeżynki, żebym mogła poszaleć,jak nalewki już nie będą dla mnie tematem zakazanym.
Pytanie do doświadczonych ile miejsca powinno się przewidzieć na jeden krzaczek?

A psiul przecudny. Mój rudzielec zazdrości Twojemu śniegu!
sylwia_slomc... 22:23, 07 sty 2016

Kurcze dawno u ciebie nie byłam , a tu taaaaakie podsumowania, masę roboty zrobione w 2015, oby kolejny był równie owocny
nawigatorka 22:34, 07 sty 2016

Shemsi napisał(a)
Co ja czytam, jeżyny i nalewki? Oj, muszę wygospodarować miejsce na jeżynki, żebym mogła poszaleć,jak nalewki już nie będą dla mnie tematem zakazanym.
Pytanie do doświadczonych ile miejsca powinno się przewidzieć na jeden krzaczek?

A psiul przecudny. Mój rudzielec zazdrości Twojemu śniegu!

Przy prowadzeniu na plasko min 4 m szerokosci
m_gocha 23:13, 07 sty 2016

Przy prowadzeniu na plasko min 4 m szerokosci

Jeżeli mogę zapytć co to znaczy prowadzić na płasko? Jest jesze jakś inna metoda? Mam 3 krzaczki jeżyny bezkolcowej ale zbiory są dośc mocno przeciętne... Nie wiem jak je ścinać - rosną pojedyncze i bardzo długie pędy
Przepraszam, że wykorzystuję nie swój wątek ale "trochę"podczytuję i podglądam ten i kilka innych
nawigatorka 23:41, 07 sty 2016

m_gocha napisał(a)

Jeżeli mogę zapytć co to znaczy prowadzić na płasko? Jest jesze jakś inna metoda? Mam 3 krzaczki jeżyny bezkolcowej ale zbiory są dośc mocno przeciętne... Nie wiem jak je ścinać - rosną pojedyncze i bardzo długie pędy
Przepraszam, że wykorzystuję nie swój wątek ale "trochę"podczytuję i podglądam ten i kilka innych

Czyli pedy rozkladasz na prawa i lewa strone

https://www.google.pl/search?q=prowadzenie+jezyny&client=ms-android-huawei&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjloN694JjKAhXrkXIKHfS2A-UQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=e6g1uQCwb_ogWM%3A

Ale mozna tez w gore
https://www.google.pl/search?q=prowadzenie+jezyny&client=ms-android-huawei&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjloN694JjKAhXrkXIKHfS2A-UQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=OtvxjSMFNB_dTM%3A

Tu troche o uprawie
http://www.swiatkwiatow.pl/poradnik-ogrodniczy/jezyna-bezkolcowa-uprawa-i-pielegnacja-id952.html

http://poradnikogrodniczy.pl/jezyna-bezkolcowa-odmiany-uprawa-przycinanie.php
amelia_b 21:51, 08 sty 2016

Iwonko dziękuję za powiew wiosny,miło było cię poznać buziaki na dobranoc zostawiam
iwka 22:06, 08 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Iwonko dziękuję za powiew wiosny,miło było cię poznać buziaki na dobranoc zostawiam

niedawno wróciliśmy, śniegu napadało padnięta jestem buźka
siakowa 22:08, 08 sty 2016

iwka napisał(a)

i to co tygryski lubią najbardziej

Hihi jak ja lubie takie spojrzenie pozdrawiam