Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

KasiaW76 10:21, 07 lip 2015

Witam się u Ciebie po paru dniach. Odpisze tez i turaj na Twoje pytanie u mnie.... Budleje sztuk 2 do gruntu malutkie poszły na początku maja. Były dwa razy podlane ukorzeniaczem oraz azofoska. Jak widziałaś sama jest a raczej sa sporych rozmiarów jak na tak krótki czas. Posadzone mam je razem ze sobą ale druga jak na razie nie kwitnie choć ma już zawiązane kwiaty

Ładnie u ciebie... W wolnej chwili posiedzę tu dłużej bo na razie to siedzę na walizkach wakacyjnych
Marlenaa 19:12, 07 lip 2015

Witam
Bardzo ładnie u Ciebie, dużo już zrobiłaś. Mnie też nie stać na wielkie okazy, więc razem będziemy czekać aż urośnie
Kawa 10:43, 08 lip 2015

heloł

Iwuś mądra kobita jesteś to coś wymyślisz
a jakbyś jeszcze u mnie coś wymyśliła ..

u mnie dziś rano polało porządnie zagrzmiało, ale wiało okrutnie
iwka 13:04, 08 lip 2015

Dziewczyny wybieracie się może na spotkanie ogrodowiska w Pęchcinie u Szmitów? W sobotę organizowane jest 5-lecie.
rzulieta 13:16, 08 lip 2015

Ja nie. Szkoda poznalabym Was Mam w planie wykorzyystac eMa zeby mi darn zdarl z przodu i do kregarza jade. Znow mam problem z kręgosłupem.
rzulieta 13:18, 08 lip 2015

KasiaW76 napisał(a)
Witam się u Ciebie po paru dniach. Odpisze tez i turaj na Twoje pytanie u mnie.... Budleje sztuk 2 do gruntu malutkie poszły na początku maja. Były dwa razy podlane ukorzeniaczem oraz azofoska. Jak widziałaś sama jest a raczej sa sporych rozmiarów jak na tak krótki czas. Posadzone mam je razem ze sobą ale druga jak na razie nie kwitnie choć ma już zawiązane kwiaty

Ładnie u ciebie... W wolnej chwili posiedzę tu dłużej bo na razie to siedzę na walizkach wakacyjnych

Mi też budleja się bardzo podoba. Chyba tak bardzo jak czarny bez
iwka 13:24, 08 lip 2015

rzulieta napisał(a)

Mi też budleja się bardzo podoba. Chyba tak bardzo jak czarny bez

ja kupiłam w tym roku takie dwie małe sadzonki, i narzekałam, że nie ma pączków. Wczoraj patrzę i ma nawet kilka, tylko całe w czarnej mszycy
amelia_b 14:50, 08 lip 2015

iwka napisał(a)

ja kupiłam w tym roku takie dwie małe sadzonki, i narzekałam, że nie ma pączków. Wczoraj patrzę i ma nawet kilka, tylko całe w czarnej mszycy

Ja mam jedną,ma pąki i też ma mszyce
agnieszka_m 15:03, 08 lip 2015

amelia_b napisał(a)

Ja mam jedną,ma pąki i też ma mszyce

ja też mam ale odpukać mszyc niema na niej za to na innych roślinach masa
Iwcia 16:28, 08 lip 2015

U mnie mszyca praktycznie na wszystkim. Zaczynam już łapać ogrodowego doła. Nic mnie już nie cieszy.