Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

annika27 17:52, 08 lip 2015

Mszyce można spróbować postraszyć pokrzywą - czasami taki oprysk działa Moi znajomi do tej mikstury dodawali też czosnek.
iwka 20:38, 08 lip 2015

annika27 napisał(a)
Mszyce można spróbować postraszyć pokrzywą - czasami taki oprysk działa Moi znajomi do tej mikstury dodawali też czosnek.

annika27 dzięki, trzeba spróbować śliczny avatarek a gdzie wątek ?
Shemsi 20:50, 08 lip 2015

Ja ostatnio wpadłam tutaj na takie przepisy:

pierwszy post na stronie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1806-naturalne-zwalczanie-szkodnikow-bez-chemii?page=18

piąty post na stronie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1806-naturalne-zwalczanie-szkodnikow-bez-chemii?page=4
iwka 20:53, 08 lip 2015

Iwcia napisał(a)
U mnie mszyca praktycznie na wszystkim. Zaczynam już łapać ogrodowego doła. Nic mnie już nie cieszy.

Odpisałam u Ciebie Powiem tylko tyle, że na doły najlepsza praca, albo fryzjer, albo zakupy itp. Ja wybrałam dzisiaj pielenie i tak mi się gęba cieszy, że mam czystą rabatę, że nie wiem co

iwka 20:57, 08 lip 2015

Shemsi napisał(a)
Ja ostatnio wpadłam tutaj na takie przepisy:

pierwszy post na stronie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1806-naturalne-zwalczanie-szkodnikow-bez-chemii?page=18

piąty post na stronie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1806-naturalne-zwalczanie-szkodnikow-bez-chemii?page=4

Kurcze, ile tego jest, dzięki Weronika.

Zostało mi jeszcze trochę herbatki tymiankowej, muszę prysnąć bo dzisiaj patrzyłam to znowu jakiś chyba wysyp tej mszycy, wszędzie siedzi i mrówki w dodatku.
amelia_b 21:46, 08 lip 2015

iwka napisał(a)

Odpisałam u Ciebie Powiem tylko tyle, że na doły najlepsza praca, albo fryzjer, albo zakupy itp. Ja wybrałam dzisiaj pielenie i tak mi się gęba cieszy, że mam czystą rabatę, że nie wiem co

To pielenie to dobre na wszystko,oprócz paznokci a jak wracam to się moje młode pyta: "mamo czego masz takie brudne nogi?" a się dziś okazało że mam buty dziurawe
Iwcia 07:16, 09 lip 2015

Dzięki Ci dobra kobieto za wsparcie. Chyba muszę wybrać się do fryzjera
iwka 09:15, 09 lip 2015

Iwcia napisał(a)
Dzięki Ci dobra kobieto za wsparcie. Chyba muszę wybrać się do fryzjera

idź, idź ja dwa tygodnie temu byłam, obcięłam włosy, pierdziachnęłam sobie kolorek i samopoczucie od razu było lepsze
amelia_b 10:13, 09 lip 2015

iwka napisał(a)

idź, idź ja dwa tygodnie temu byłam, obcięłam włosy, pierdziachnęłam sobie kolorek i samopoczucie od razu było lepsze

Ja w poniedziałek, ale mam lepiej fryzjer przyszedł do mnie, he he mama i dziecie w mniędzy czasie pobawił wcześniej miałam malinową czerń, a teraz na czekolade mnie przerobiła, skóry nie moge odszorować
amelia_b 10:14, 09 lip 2015

Iwka a ty co w ogrodzie wymyśliłaś, czytałam że chcesz od nowa znów zaczynać?