Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 09:28, 17 lut 2016

Kawa napisał(a)

mój duży się nauczył - mądra ale uparta bestia
miałam takie "stopy" przy dużej rabacie kilka ray połamał ale w końcu przestał lecieć na oślep

hehe mój potrafi leżeć przez cały dzień, udaje że nic go nie interesuje ale upodobał sobie taką starszą Panią i jak ona idzie chodnikiem, to żeby nie wiem gdzie był, to bierze rozpęd i całą swoją masą rzuca się na bramę serce staje a ona biedna tak się boi, że jak teraz idzie to na drugą stronę ulicy przechodzi Powiedziała mi kiedyś że jak na nią szczekał to była dla niego niemiła i teraz ma za swoje
iwka 09:28, 17 lut 2016

anbu napisał(a)

Hi hi, musiało to rzeczywiście komicznie wyglądać
wiesz u mnie to tylko ja mam fioła ogrodowego, dla nich to kosmos
iwka 09:30, 17 lut 2016

Basilikum napisał(a)
czytam, ze nasluchujesz jak rosna tulipany
juz niedlugo
ja z tych cierpliwych(w niektórych kwestiach oczywiście) i będę czekać
iwka 09:31, 17 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Iwka na moje oko to te pąki, które pokazujesz na rodkach są kwiatowe - tylko ich nie obrywaj.

Moje Rh są dziwnej odmiany, wszystkie pąki takie spiczaste, wydłużone by sugerowały,że są listne, nic bardziej mylnego z wszystkich są kwiaty

Zobacz moje pąki rh https://www.ogrodowisko.pl/watek/5276-ogrod-mirelli?page=472

Mirelko, no podobne te nasze pąki
nie obrywam, zobaczę co się wykluje z nich
iwka 09:33, 17 lut 2016

u mnie dzisiaj -5 i tak się zastanawiam czy przypadkiem nie złapało mi tych tujek i berberysów. Stoją w altance w kartonie, przykryłam je czymś tam, ale kto wie ?
Kawa 09:52, 17 lut 2016

Iwonka mój szwagier to straszył Herosa jak był szczeniakiem
nie trzeba było długo czekać jak tylko psisko wyrosło to do bramki nawet podejść nie może heheh
psy pamiętliwe są

Iwonka roślinkom nic nie będzie przecież będą rosły na dużo wiekszych mrozach
a my je tak niańczymi jak małe dzieci
olga80 10:33, 17 lut 2016

iwka napisał(a)
u mnie dzisiaj -5 i tak się zastanawiam czy przypadkiem nie złapało mi tych tujek i berberysów. Stoją w altance w kartonie, przykryłam je czymś tam, ale kto wie ?

u mnie też -5 wiosne by się już chciało

co do psów to mój mały kundelek, raczej spokojny ale jak jedzie taki pan który lubi sobie wypić i nigdy chyba nie trzeźwieje to mam wrażenie,że jak by mógł to by go zagryzł ze złości,ze złości aż siatkę gryzie,że nie może wyjść no i takiej mojej sąsiadki tez nie lubi ale jej to chyba nikt nie lubi
Kawa 10:36, 17 lut 2016

olga80 napisał(a)

u mnie też -5 wiosne by się już chciało

co do psów to mój mały kundelek, raczej spokojny ale jak jedzie taki pan który lubi sobie wypić i nigdy chyba nie trzeźwieje to mam wrażenie,że jak by mógł to by go zagryzł ze złości,ze złości aż siatkę gryzie,że nie może wyjść no i takiej mojej sąsiadki tez nie lubi ale jej to chyba nikt nie lubi

hihi no bo psy to dobrych ludzi poznają a wrednych obszczekują
olga80 10:37, 17 lut 2016

Kawa napisał(a)

hihi no bo psy to dobrych ludzi poznają a wrednych obszczekują

coś w tym jest
amelia_b 11:30, 17 lut 2016

buziaki u mnie rano - 3, a psiaki maja swoje wewnętrzne podwórko i tak robią sobie co chcą a jak któregoś w ogrodzie zobaczę to od razu dostaje eksmisje na swoje podwórko, najgorzej było jak na tarasie na poduchach leżakowały z brudnymi łapami, nawet nie było gdzie usiąść bo wszędzie kłaki i błoto, no ja w takim otoczeniu kawy bym się nie napiła, no ale to taka moja wewnętrza dygresja Iwonka pracujesz?