No tak trochę już wiosnę widać Wczoraj prawie cały dzień padało, nie wytrzymałam po południu i wylazłam na dwór. Mam takie jedno miejsce gdzie posadziłam dużo tulipanów, bardzo na nie liczę w tym roku. W innych miejscach już powychodziły a tu nie, przyglądam się i nic nie widzę. W końcu padłam na kolana, głowę do ziemi i patrzę i co widzę długo wyczekiwane tulipany pokazują się Radość nie trwała jednak długo, słyszę pukanie w okno, patrzę a tam córka z mężem śmieją się i w głowy stukają Ale mi tej frajdy nie odbiorą, o nie
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.
To dziewczyny działacie. Mój front robót ziemnych się przesunął i jestem niepocieszona-bo myślałam, że ogarnę sobie jakoś opaskę wokół domu plus może wstępnie kształt rabat- a tu całą noc lało jak z cebra-wszędzie błoto. NIe ma szans, żeby cokolwiek grzebnąć-chyba, żeby w ramach kąpieli błotnych.