Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

polinka 20:59, 14 lut 2016

Biała trawa to dobry pomysł, ładnie rozjaśni
kasja83 12:09, 15 lut 2016

Iwka po fotkach widzę, że u Ciebie jakoś tak bardziej wiosennie
iwka 12:23, 15 lut 2016

kasja83 napisał(a)
Iwka po fotkach widzę, że u Ciebie jakoś tak bardziej wiosennie
No tak trochę już wiosnę widać Wczoraj prawie cały dzień padało, nie wytrzymałam po południu i wylazłam na dwór. Mam takie jedno miejsce gdzie posadziłam dużo tulipanów, bardzo na nie liczę w tym roku. W innych miejscach już powychodziły a tu nie, przyglądam się i nic nie widzę. W końcu padłam na kolana, głowę do ziemi i patrzę i co widzę długo wyczekiwane tulipany pokazują się Radość nie trwała jednak długo, słyszę pukanie w okno, patrzę a tam córka z mężem śmieją się i w głowy stukają Ale mi tej frajdy nie odbiorą, o nie
iwka 12:26, 15 lut 2016

polinka napisał(a)
Biała trawa to dobry pomysł, ładnie rozjaśni

Trawa była pierwszą myślą, ale tak się jeszcze nad dereniami zastanawiam, nie bardzo je lubię ale może też by dały radę.

Kawa 12:44, 15 lut 2016

iwka napisał(a)
No tak trochę już wiosnę widać Wczoraj prawie cały dzień padało, nie wytrzymałam po południu i wylazłam na dwór. Mam takie jedno miejsce gdzie posadziłam dużo tulipanów, bardzo na nie liczę w tym roku. W innych miejscach już powychodziły a tu nie, przyglądam się i nic nie widzę. W końcu padłam na kolana, głowę do ziemi i patrzę i co widzę długo wyczekiwane tulipany pokazują się Radość nie trwała jednak długo, słyszę pukanie w okno, patrzę a tam córka z mężem śmieją się i w głowy stukają Ale mi tej frajdy nie odbiorą, o nie

ja wczoraj grabiłam trawę i patyki wtykałam
syn stwierdził "co juz idziesz w swoih kwiatuszkach grzebać"?
iwka 12:50, 15 lut 2016

Kawa napisał(a)

ja wczoraj grabiłam trawę i patyki wtykałam
syn stwierdził "co juz idziesz w swoih kwiatuszkach grzebać"?

A jakie patyki?

iwka 12:52, 15 lut 2016

Tak patrzę na te derenie i chyba mnie nie przekonają kurcze, najbardziej to mi się w nich te czerwone gałązki jesienią podobają Posadzę chyba Varietagusy
MirellaB 13:06, 15 lut 2016

Ja mam jednego derenia, ale bardzo go lubię za jego biało zielone liście i oczywiście czerwone gałązki jesienią
kasja83 13:09, 15 lut 2016

To dziewczyny działacie. Mój front robót ziemnych się przesunął i jestem niepocieszona-bo myślałam, że ogarnę sobie jakoś opaskę wokół domu plus może wstępnie kształt rabat- a tu całą noc lało jak z cebra-wszędzie błoto. NIe ma szans, żeby cokolwiek grzebnąć-chyba, żeby w ramach kąpieli błotnych.
Kawa 14:02, 15 lut 2016

iwka napisał(a)

A jakie patyki?

"płotek" przed psami