Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 10:34, 15 mar 2016

heheh ja mam tak popołudnia zajęte że chyba nic nie uda mi się już do wyjazdu zrobić
ale przyjadę będzie ciepło to podziałam

jaka tapetę przyklejasz?
iwka 11:00, 15 mar 2016

JoannaDe napisał(a)

Oplułam monitor
Kasia to taka pogodynka, przepowiedziała w niedzielę przymrozek i był Kasia zimy chyba nie lubi
iwka 11:04, 15 mar 2016

Kawa napisał(a)
heheh ja mam tak popołudnia zajęte że chyba nic nie uda mi się już do wyjazdu zrobić
ale przyjadę będzie ciepło to podziałam

jaka tapetę przyklejasz?
aj pomalowałam w kuchni sufit, no i stwierdziłam, ze stara tapeta już brudna więc zachciało mi się tapetowania, ale to tylko dwie rolki hihi a dzisiaj będzie trzeci dzień tapetowania U mnie to wszystkie kolory świata, zawsze miałam jakąś taką beżowo-kremową a teraz kupiłam białą, jakoś tak dziwnie jasno się zrobiło
kasja83 14:01, 15 mar 2016

Co do jasnej tapety...ja kiedyś zmieniłam żarówkę w łazience na białego leda i od razu wyglądała na znacznie bardziej wysprzątaną

Ja zgłaszam protest pogodowy!Dopiero co wyniosłam dzieciakom buty zimowe do pralni, a dziś musiałam się z nimi przeprosić. Okropny ten śnieg-same błocko wokół domu.
Kawa 14:03, 15 mar 2016

iwka napisał(a)
aj pomalowałam w kuchni sufit, no i stwierdziłam, ze stara tapeta już brudna więc zachciało mi się tapetowania, ale to tylko dwie rolki hihi a dzisiaj będzie trzeci dzień tapetowania U mnie to wszystkie kolory świata, zawsze miałam jakąś taką beżowo-kremową a teraz kupiłam białą, jakoś tak dziwnie jasno się zrobiło

biała ? to podziwiam
a to w starym domku jeszcze robisz?

a ja będe malować salon i chce mi się mocnego koloru na jednej ścianie
ale już sie głowę pukają na moje pomysły
jazzy 17:12, 15 mar 2016

Hejka Iwonka
Twoje wianki mnie tak zainspirowały, że chyba pójdę zeskrobać trochę mchu z ogrodzenia sąsiada
Pięknie Ci to wyszło!
Buźka!
Iwk4 23:06, 15 mar 2016

Iwonka, jak twoje jajo? wyszło?
iwka 08:30, 16 mar 2016

kasja83 napisał(a)
Co do jasnej tapety...ja kiedyś zmieniłam żarówkę w łazience na białego leda i od razu wyglądała na znacznie bardziej wysprzątaną

Ja zgłaszam protest pogodowy!Dopiero co wyniosłam dzieciakom buty zimowe do pralni, a dziś musiałam się z nimi przeprosić. Okropny ten śnieg-same błocko wokół domu.
no teraz to i mnie ta tapeta aż razi, ale jeszcze kilka dni i sie opatrzy U mnie dzisiaj juz po śniegu, śladu nie ma a błoto faktycznie okropne!!!
iwka 08:33, 16 mar 2016

Kawa napisał(a)

biała ? to podziwiam
a to w starym domku jeszcze robisz?

a ja będe malować salon i chce mi się mocnego koloru na jednej ścianie
ale już sie głowę pukają na moje pomysły
ja też mam takie pomysły, w kuchni mam właśnie jedną ścianę malowaną i miałam już na niej różne kolory, aktualnie jest ciemnofioletowy, dumam nad kolorem jaki będzie pasował do białego
iwka 08:33, 16 mar 2016

jazzy napisał(a)
Hejka Iwonka
Twoje wianki mnie tak zainspirowały, że chyba pójdę zeskrobać trochę mchu z ogrodzenia sąsiada
Pięknie Ci to wyszło!
Buźka!
Dzięki Marta rób, rób sama frajda