Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kasya 08:35, 16 mar 2016

iwka napisał(a)
ja też mam takie pomysły, w kuchni mam właśnie jedną ścianę malowaną i miałam już na niej różne kolory, aktualnie jest ciemnofioletowy, dumam nad kolorem jaki będzie pasował do białego

pokaz
iwka 08:48, 16 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Iwonka, jak twoje jajo? wyszło?
no właśnie z tymi jajami same jaja Pierwsze rozrobiłam za rzadkie, drugie zrobiłam już trochę gęstsze i stwierdziłam że do pierwszego dosypię gipsu. Pięknie udało mi się przelać do butelki i do balona. Obracam tym drugim i też czuję, że pływa, myślę udało się dosypać do pierwszego to i z drugim pójdzie łatwo a tu klops, jak nie pierdziachnie balon z tym gipsem, dobrze że w wannie to robiłam, cała łazienka i ja w plackach gipsowych, ubaw po pachy Suma sumarum zrobiłam dwa i zostawiłam do wyschnięcia. Rano patrzę a one mokre, nie wytrzymałam i zrobiłam dziurę w balonie i tak zostawiłam.

Nie wiem o co chodzi, wszystkim wyszło a mi nie

czy jest różnica między gipsem a gładzią szpachlową?
Kawa 08:59, 16 mar 2016

iwka napisał(a)
no właśnie z tymi jajami same jaja Pierwsze rozrobiłam za rzadkie, drugie zrobiłam już trochę gęstsze i stwierdziłam że do pierwszego dosypię gipsu. Pięknie udało mi się przelać do butelki i do balona. Obracam tym drugim i też czuję, że pływa, myślę udało się dosypać do pierwszego to i z drugim pójdzie łatwo a tu klops, jak nie pierdziachnie balon z tym gipsem, dobrze że w wannie to robiłam, cała łazienka i ja w plackach gipsowych, ubaw po pachy Suma sumarum zrobiłam dwa i zostawiłam do wyschnięcia. Rano patrzę a one mokre, nie wytrzymałam i zrobiłam dziurę w balonie i tak zostawiłam.

Nie wiem o co chodzi, wszystkim wyszło a mi nie

czy jest różnica między gipsem a gładzią szpachlową?

hehe Iwonka super to musiało wyglądać

jestem laikiem ale wydaje mi się że różnica jest
MAD 09:00, 16 mar 2016

Oczy nacieszyłam słonecznymi fotami i dołączam do grona fanów mchowych wianków. Superowe! Ciekawa jestem efektu końcowego.
MAD 09:01, 16 mar 2016

iwka napisał(a)
a tu klops, jak nie pierdziachnie balon z tym gipsem, dobrze że w wannie to robiłam, cała łazienka i ja w plackach gipsowych, ubaw po pachy

Sorry ale.. Rozbawiłaś mnie!
iwka 09:06, 16 mar 2016

Kawa napisał(a)

hehe Iwonka super to musiało wyglądać

jestem laikiem ale wydaje mi się że różnica jest
no bo zwalam to na tą cholerną gładź, innej opcji nie ma Pytam w sklepie: gips dostanę, tak oczywiście kilogram, pięć ..... Myślę kilogram wystarczy na próbę. Wzięłam i w domu czytam gładź szpachlowa. Ale na ścianach, włosach i ubraniu błyskawicznie wysychała
iwka 09:07, 16 mar 2016

MAD napisał(a)

Sorry ale.. Rozbawiłaś mnie!
Madziu to nie ma za co przepraszać, wszyscy w domu się śmieli, za mną na czele, po chwili oczywiście, bo pierwsze co mi się wyrwało z ust to wiadomo Wyglądałam jak mumia
Kawa 09:17, 16 mar 2016

iwka napisał(a)
Madziu to nie ma za co przepraszać, wszyscy w domu się śmieli, za mną na czele, po chwili oczywiście, bo pierwsze co mi się wyrwało z ust to wiadomo Wyglądałam jak mumia

hahaha już to widzę
Mixtoorka 09:25, 16 mar 2016

ubawiłam się również podziwiam zapał do betonowanych jaj i nie tylko. Ileż to ja się naszukałam tych zachwalanych wianków. Piękne!
AnnaCh 09:26, 16 mar 2016

Iwka, padłam