Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 11:01, 22 kwi 2016

Super prezenty a koszyczki do rowerów zamówione? A to przyjęcie niespodzianka czy oficjalne?
iwka 11:13, 22 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Super prezenty a koszyczki do rowerów zamówione? A to przyjęcie niespodzianka czy oficjalne?
Koszyczków brak przyjęcie niestety oficjalne, bo przecież przed mamą nic się nie ukryje Mieliśmy jeszcze plan na zdjęcie nas wszystkich z dzieciaczkami, niestety i ta niespodzianka nie wypaliła bo jedna czteroletnia gaduła co miała trzymać buzię na klucz i cały czas powtarzała, że to tajemnica, wszystko babci wychlapała
anbu 11:24, 22 kwi 2016

Kopytnik i różowe tulipany super
kasja83 13:25, 22 kwi 2016

iwka napisał(a)
Koszyczków brak przyjęcie niestety oficjalne, bo przecież przed mamą nic się nie ukryje Mieliśmy jeszcze plan na zdjęcie nas wszystkich z dzieciaczkami, niestety i ta niespodzianka nie wypaliła bo jedna czteroletnia gaduła co miała trzymać buzię na klucz i cały czas powtarzała, że to tajemnica, wszystko babci wychlapała

Dzieciaki to zawsze są mistrzami dyskrecji
Sylvana 13:43, 22 kwi 2016

iwka napisał(a)

Sylwia, coś tu czarujesz, przecież masz piękny ogród

Moja rutewka też orlikolistna

Ja nie jestem z tych czarujących...raczej konkretnych.
Tak myślałam,że to ta rutewka...więc moją już oficjalnie pożegnałam...z żalem niestety.
Na jakim stanowisku rośnie Twoja?
iwka 13:50, 22 kwi 2016

Sylvana napisał(a)

Ja nie jestem z tych czarujących...raczej konkretnych.
Tak myślałam,że to ta rutewka...więc moją już oficjalnie pożegnałam...z żalem niestety.
Na jakim stanowisku rośnie Twoja?

wiesz, możesz być i czarująca i konkretna, wcale to się nie wyklucza

rutewka do południa w cieniu, dopiero tak od 14 ma słońce w ubiegłym roku nie kwitła, bo jesienią dopiero sadziłam i tak sobie myślę, że ona woli chyba suche miejsca.
Shemsi 16:11, 22 kwi 2016

Naprawdę zacznę ręce i kolana ćwiczyć przed jesiennym sadzeniem cebul, jak obejrzę jeszcze trochę zdjęć. Chcem tak.

Jaki humus, powiedzcie, nie nadążam, saletrę wapniową póki co sypałam, to jeszcze coś trzeba, cobym Wam chociaż trawników nie zazdrościła
L00zak 22:15, 22 kwi 2016

Szpaler tulipanów robi wrażenie, pięknie
anbu 22:20, 22 kwi 2016

iwka napisał(a)
Tawuly formowane w kule super wyglądają nawet zimą wiosną też szybko robią się zieloniutkie

Ja lubię i ID i TB mimo ze mają swoje wady beatlesy sciełam i Nowe już rosną fakt ze mam kilka i problemem nie jest upilnowanie ich moze gdyby bylo duzo to inaczej

Iwka przetłumacz blondynce skrót TB
iwka 22:23, 22 kwi 2016

anbu napisał(a)

Iwka przetłumaczyć blondynce skrót TB
haha the beatles