Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kuba 08:34, 21 lip 2015

Ta rabata wcale nie wyjdzie taka wąska, a taki długi odcinek bluszczu będzie nudny, ja bym zrobiła żywopłot grabowy bo sam w sobie jest ładny, możesz wąsko ciąć i jeszcze przed nim coś dosadzic
siakowa 08:40, 21 lip 2015

ta żywopłot grabowy
iwka 08:40, 21 lip 2015

od domu do siatki jest ok. 7 metrów, a tu musi być wjazd na dalszą część podwórka, tam gdzie ta brama. Wjazd nie będzie jakiś super utwardzony, tam są garaże do których eM musi mieć dojazd.
W dodatku wąski pasek ok 0,7 przy siatce jest gminy a nie mogę się dogadać z nimi bo śpiewają że ho ho Masakra jakaś

No i masz rację tam wieje na maksa
Kawa 08:45, 21 lip 2015

heloł heloł

boszzzzz chwilę człowieka nie ma a tu takie zmiany
piękne masz kwiatuchy jeżówka cudniasta

skradłam kalenadrz bylin
Juzia 08:50, 21 lip 2015

A jak posadzisz bluszcz na siatce....czy cokolwiek innego co zasłoni słońce....to te wszystkie kwiotki co Nina doradziła już tam nie będą miały tak fajnie....w cieniu

Płot zasłoń żywopłotem, a rabatkę bylinową zrób sobie pod oknem. Nie będziesz jej widzieć z okna niestety....ale zawsze możesz się przejść na spacerek Albo ławkę przy basenie postawić
siakowa 08:51, 21 lip 2015

Juzia napisał(a)
A jak posadzisz bluszcz na siatce....czy cokolwiek innego co zasłoni słońce....to te wszystkie kwiotki co Nina doradziła już tam nie będą miały tak fajnie....w cieniu

Płot zasłoń żywopłotem, a rabatkę bylinową zrób sobie pod oknem. Nie będziesz jej widzieć z okna niestety....ale zawsze możesz się przejść na spacerek Albo ławkę przy basenie postawić

czujność to podstawa
Iwcia 08:51, 21 lip 2015

Rzulietko
Boże jakie cudo wkleilas. No odpadłam
Iwonko
No ja też jestem bluszczowi na nie.
Iwcia 09:57, 21 lip 2015

Widok z okna kuchennego to ważna sprawa. Musi być fajny, żeby motywował a nie dołował. Niestety wiem z własnego doświadczenia.
amelia_b 16:36, 21 lip 2015

A gdzie tam,wracam jutro budleja kwitną na jednoroczne pędach i przycina się je na wiosnę.
rzulieta 16:40, 21 lip 2015

Iwcia napisał(a)
Widok z okna kuchennego to ważna sprawa. Musi być fajny, żeby motywował a nie dołował. Niestety wiem z własnego doświadczenia.

wiem cos o tym ja mam stara komórkę i rano jak na to patrze z kubkiem kawy to mam ochotę wracać do łózka ale przyszła decyzja i możemy wyburzyć już za tydzień będzie armagedon