Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

blyxa 23:10, 30 maj 2016

Przyszłam popatrzeć - cofnęłam się masę stron i rzuciło mi się w oko:

iwka napisał(a)
Jak zaczynaliśmy budowę, a było to kilka lat temu podobało mi się co innego, no i byłam posluszna , teraz się buntuje i zmieniły mi się upodobania.

To pocieszę Cię, ze ja też bym milion rzeczy zmieniła. Dom wybudowała od nowa, ogród od nowa zrobiła Nawet nie chodzi o to, ze kiedyś człowiek nie miał planu czy zdania - był plan, były upodobania - po prostu się zmieniamy. Zmieniają się potrzeby, gusty, każdy się rozwija. Przynajmniej ja tak mam. No ale pewnych rzeczy zmieniać nie będę - usze pokochać jak swoje

Rh ładnie kwitnące, trawki fajne. Czosnki najbardziej mi przypadły d gustu.
L00zak 08:13, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
no mnie właśnie siłą córka wyciągnęła, i to jeszcze z przebojami, bo P wziął mój samochód, gdzieś tam w dalszą trasę jechał i zapomniał zostawić kluczyki od swojego Wyszykowałyśmy się i d...pa, dzwonię z krzykiem a kluczyki przy sobie ma wiesz co zrobił? mamusię przysłał, żeby samochód mi swój dała

Stanął na wysokości zadania
Kawa 08:19, 31 maj 2016

iwka napisał(a)

Szałwia już prawie

ślicznie

Iwonka ale piękny ten trzcinnik

ale anabelki masz wielkie? ilu letnie?

w ogóle to pięknie masz

a z czego ta fala w oddali przed thujami?
L00zak 08:28, 31 maj 2016

wow ale duże
Mirka 08:33, 31 maj 2016

Przyszłam sprawdzić czy peonie pekły a zobaczyłam piękną szałwię. Co to za odmiana?
iwka 10:28, 31 maj 2016

Olili napisał(a)
Pięknie,soczyście.
po wczorajszym deszczu jak soczyście
Shemsi napisał(a)

Mój stan aktualnie to 8 sztuk, wszystkie jako prezenty. Już nawet zaczęłam głośno i wyraźnie informować wszystkich, że kolejnego nie przyjmę.
hihi teraz zaproponuj coś innego ja próbuję podświadomie zawsze wpłynąć na wybór prezentu

anbu napisał(a)
Ślicznie zielono
Ja to bym mogła pracować 4 dni w tygodniu a mieć 3 dni wolnego. Byłabym w pełni usatysfakcjonowana Ech..
ja jestem już trochę znudzona moją pracą, 17 lat w jednym miejscu, coś bym zmieniła

nawigatorka napisał(a)
Ale masz wielkie annabel.ja sie na swoje patycxki wkurzylam i chyba dobiczkowe sadzonki kupie jednak
kupiłam jedną trzy lata temu, a pozostałe to jej dzieci

Juzia napisał(a)

Hehe

JoannaDe napisał(a)

Wiesz co Iwus,
niewiele zmajstrowałam.Nie ma u mnie nic nowego. Dosadziłam tylko bukszpany, które miałam od strony wjazdu, na rabatę hortensjowa żeby bidoki odżyły. Tu mam je pod pod ciągłą kontrola. A tak to nic. No stipe posadziłam

Walcze kochana z chwastami i ta walkę jak na razie przegrywam. Ze o różnych choróbskach ogrodowych nie wspomnę.
czytałam właśnie w wątkach tematycznych o różnych paskudach u Ciebie. Będzie dobrze Nie przejmuj się chwasty mam i ja i to jakie !!!

Ja wczoraj posadziłam też swoją stipę, a dzisiaj leży po deszczu Tylko ta co od Mirki dostałam ładnie stoi