Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 10:40, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
ja jestem już trochę znudzona moją pracą, 17 lat w jednym miejscu, coś bym zmieniła

Iwonka ja po 17 latach zmieniłam teraz od 4 pracuję gdzie indziej i na innym stanowisku
ren133 10:43, 31 maj 2016

iwka napisał(a)

Szałwia już prawie

A co to za szałwia taka wieeeelka?
iwka 10:43, 31 maj 2016

anbu napisał(a)

Do odważnych świat należy, był czas że bardzo często zmieniałam robotę - co rok inna praca Teraz mi dobrze tu gdzie jestem, ale kto wie na jak długo
Trzymam kciuki za odwagę, bo to ona jest kluczowa w takiej sytuacji
no właśnie, ja z tych mało odważnych to moja pierwsza po szkole praca nigdzie więcej nie pracowałam, nie licząc jakich dorywczych w wakacje za małolata trudno by chyba mi było, w sumie zła nie jest, ale jak pomyślę, że do emerytury mam tu siedzieć to trochę perspektywa mało ciekawa
iwka 10:46, 31 maj 2016

babka napisał(a)
haaa pytałam o przed w sensie za
Zależy z której strony patrzeć
aaa w sensie za to ... jakiś stary iglak, nie wiem co to o to chodzi, czy jeszcze coś tam jest za

edit. no spojrzałam na zdjęcie jeszcze raz i tego iglaka tam prawie nie widać, więc o co innego chodzi Musisz Olu palcem pokazać tawułkę japońską jeszcze tam widać
iwka 10:47, 31 maj 2016

Kawa napisał(a)

Iwonka ja po 17 latach zmieniłam teraz od 4 pracuję gdzie indziej i na innym stanowisku
i co lepiej? ja się boję
lorka 10:48, 31 maj 2016

Iwcia u Ciebie jak zwykle ciekawe dyskusje macham w przelocie.. widze,ze wy na tych etatach to macie czas na ogordowisko i pogaduszki hihi.. ja na swoim , niby w domu pracuje ..ale zero czasu, tylko okiem ogarniam wasze wątki.. dlatego tylko pomacham.. bywam , czytam.. buziaki

ps. zazdroszcze tesciowej.. moja była przez swoją krytykowana , to ta mi sie odplaca tym samym hihih
nawigatorka 10:49, 31 maj 2016

Przyszlam na glazy
A annabel rozmnazalas z odrostow bocznych? A czym ja karmisz?
Kawa 10:50, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
i co lepiej? ja się boję

ha
dużo lepiej i tej pracy bym nie zamieniła na żadną inną
ale ja lubię pracę z ludźmi
ale po 17 na tamtym stanowisku to już rzygac mi się chciało- sory za określenie
iwka 10:50, 31 maj 2016

ren133 napisał(a)

A co to za szałwia taka wieeeelka?
deep blue, bynajmniej pod taką nazwą kupiłamona tak dorasta do 40-50 cm. W tym roku jest naprawdę ładna, bo w końcu jej nie dzieliłam. W 2013 kupiłam 5 sztuk, teraz mam ok. 30
iwka 10:52, 31 maj 2016

lorka napisał(a)
Iwcia u Ciebie jak zwykle ciekawe dyskusje macham w przelocie.. widze,ze wy na tych etatach to macie czas na ogordowisko i pogaduszki hihi.. ja na swoim , niby w domu pracuje ..ale zero czasu, tylko okiem ogarniam wasze wątki.. dlatego tylko pomacham.. bywam , czytam.. buziaki

ps. zazdroszcze tesciowej.. moja była przez swoją krytykowana , to ta mi sie odplaca tym samym hihih
uuu niegrzeczna teściowa no właśnie te pogaduszki, szkoda by mi było fajnie że zaglądasz