Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 11:25, 31 maj 2016

blyxa napisał(a)

Nie bój się
Zmiana pracy jest bardzo fajna. Przez pierwsze pół roku człowiek ma nadzieje, ze będzie super, lepiej itp. Najfajniej się wtedy pracuje. Kolejny rok to powolne dojrzewanie do zaakceptowania sytuacji, ze ta praca to takie samo bagienko jak poprzednia. I pół roku aby się zmobilizować do zmiany, pod szlifować CV, zastanowić co następne.
Cykl dwuletni w pracy uważam za najzdrowszy

Zmiany są fajne
nie wiem, chyba bym nie umiała. Wiadomo, że jak sytuacja zmusza to trzeba, ale ja z tych długodystansowców 17 lat w jednej pracy, 20 lat z jednym facetem zresztą u mnie w okolicy dużego wyboru nie mam, a tracić czasu na dojazdy mi się nie chce, lubię sobie pospać, lubię być po 15 w domu, no dobrą mam robotę ale brakuje mi jakiegoś kopniaka

iwka 11:26, 31 maj 2016

babka napisał(a)
Ojj zmiana pracy inie się marzy. W poprzedniej siedzialam 18 , w obecnej 4 i serdecznie jej nie lubie. Choć ciężka nie jest, to jedyny jej plus.
Iwka nie za a jednak przed Są kurze potem coś tam (buksy?) i szałwia
no buksy tylko nie cięte w tym roku i takie poczochrane
nawigatorka 11:30, 31 maj 2016

Moje z patykow slabizny.
Glazy fajnie byloby w.komponowac w ogrod.ja chce troche przywiezc do siebie.
Kawa 11:32, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
nie wiem, chyba bym nie umiała. Wiadomo, że jak sytuacja zmusza to trzeba, ale ja z tych długodystansowców 17 lat w jednej pracy, 20 lat z jednym facetem zresztą u mnie w okolicy dużego wyboru nie mam, a tracić czasu na dojazdy mi się nie chce, lubię sobie pospać, lubię być po 15 w domu, no dobrą mam robotę ale brakuje mi jakiegoś kopniaka

fakt mnie sytuacja zmusiła
do poprzedniej prze ostatnie 5 lat dojeżdżałam codziennie 45 km w jedną stronę
teraz jadę 20 a i atmosfera inna
iwka 11:37, 31 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Moje z patykow slabizny.
Glazy fajnie byloby w.komponowac w ogrod.ja chce troche przywiezc do siebie.
ja patyki po kilka w dołek wsadzam. Daj im szansę, trochę je podkarmisz i będą rosły

no właśnie u Ciebie ładnie głazy będą wyglądać, masz powierzchnię, u mnie ciasnota to tak średnio.
iwka 11:40, 31 maj 2016

Kawa napisał(a)

fakt mnie sytuacja zmusiła
do poprzedniej prze ostatnie 5 lat dojeżdżałam codziennie 45 km w jedną stronę
teraz jadę 20 a i atmosfera inna
no właśnie o to chodzi, ja jak zaśpię to i w 5 minut potrafię dojechać obwodnicę mamy nową, w korkach nie stoję
nawigatorka 11:42, 31 maj 2016

Ile z poznania milometrow do Ciebie?przyjade hortki chyba kupie.nie mam cierpliwosci do tych patykow.
Kawa 11:44, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
no właśnie o to chodzi, ja jak zaśpię to i w 5 minut potrafię dojechać obwodnicę mamy nową, w korkach nie stoję

hmm jak lubisz swoją pracę a cię nudzi to może pozmieniaj coś w biurze na biurku a moze ci się odmieni?
czasem małe zmiany pomagają
anbu 11:46, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
no dobrą mam robotę ale brakuje mi jakiegoś kopniaka

Jak dobra robota to nie narzekamy, nie narzekamy

A jak Ci kopniaków brakuje, to doopę proszę nastawić tu pewno kilku chętnych się znajdzie na uzupełnieniu tych braków
iwka 11:46, 31 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Ile z poznania milometrow do Ciebie?przyjade hortki chyba kupie.nie mam cierpliwosci do tych patykow.
no jakieś pewnie 400 zapraszam