Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 10:55, 31 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
Przyszlam na glazy
A annabel rozmnazalas z odrostow bocznych? A czym ja karmisz?

no mam tych głazów trochę i chciałam sie ich pozbyć, ale może jeszcze niech poleżą

Dwie przez odkłady ukorzeniłam, a kolejne dwie z patyków, też dobrze idzie. Podlewam co jakiś czas florovitem i gnojówką z pokrzyw, nie wiem czy można ale lecę po nich.
Matka 10:55, 31 maj 2016

No szałwia rzeczywiście gigant...ale nieskromnie powiem, że moja teżi też w tym roku nie dzielona....jeszczezrobił się z niej ładny dywani z daleka w końcu widoczna!
Kawa 10:58, 31 maj 2016

ja mam jedną wielką kępę szałwi wieeeeelką nie ruszałam nie dzieliłam
a dzieli się jesienią czy na wiosnę

aaa na wiosnę Toszka mówiła - to na przyszły rok
Matka 10:59, 31 maj 2016

Ona się rozsiewa jak gooopia
iwka 11:01, 31 maj 2016

Matka napisał(a)
No szałwia rzeczywiście gigant...ale nieskromnie powiem, że moja teżi też w tym roku nie dzielona....jeszczezrobił się z niej ładny dywani z daleka w końcu widoczna!
ja w ubiegłym roku tak ją podzieliłam, że całe lato nie mogłam na nią patrzeć, aż szkoda mi było Jeszcze kilku krzaczków brakuje do pełnej obwódki, ale na razie daję jej spokój
iwka 11:02, 31 maj 2016

Matka napisał(a)
Ona się rozsiewa jak gooopia
a widzisz wcześniej nie wiedziałam i wszystko wyrywane było, a w tym roku na wiosnę faktycznie kilka sadzoneczek ładnych z siewek nazbierałam
AnnaCh 11:08, 31 maj 2016

Deep blue taka wielka? Wow
Ja dostałam w sobotę od Reni kilke siewek, ale tej bardziej różowej, nie blue.
blyxa 11:11, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
ja się boję

Nie bój się
Zmiana pracy jest bardzo fajna. Przez pierwsze pół roku człowiek ma nadzieje, ze będzie super, lepiej itp. Najfajniej się wtedy pracuje. Kolejny rok to powolne dojrzewanie do zaakceptowania sytuacji, ze ta praca to takie samo bagienko jak poprzednia. I pół roku aby się zmobilizować do zmiany, pod szlifować CV, zastanowić co następne.
Cykl dwuletni w pracy uważam za najzdrowszy

Zmiany są fajne
iwka 11:17, 31 maj 2016

AnnaCh napisał(a)
Deep blue taka wielka? Wow
Ja dostałam w sobotę od Reni kilke siewek, ale tej bardziej różowej, nie blue.
ja właśnie podejrzewam, że ona nie blue za duża chyba na nią no i tak bardziej w fiolet wpada
babka 11:23, 31 maj 2016

Ojj zmiana pracy inie się marzy. W poprzedniej siedzialam 18 , w obecnej 4 i serdecznie jej nie lubie. Choć ciężka nie jest, to jedyny jej plus.
Iwka nie za a jednak przed Są kurze potem coś tam (buksy?) i szałwia