Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 11:31, 16 sie 2016

Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa pod moją skromną osóbką, nie wiem na jak długo, ale na razie zostanę sobą , chociaż tęsknię za żabą

Rozchodniki w tym roku faktycznie dominują u mnie, a pomyśleć, że kilka lat temu wyrywałam je i lądowały w śmieciach Dopiero na forum zobaczyłam ich piękno

Iza, Amelka żartowałam z tymi kozami, dawno temu miałam taką jedną co zwała się Baśka, u rodziców w ogrodzie obskubała wszystkie drzewka owocowe Śmieszna historia z tą kozą była, bo eM dostał ją od kolegów z pracy w prezencie
iwka 11:34, 16 sie 2016

anbu napisał(a)

Iw jak tak patrzę na ten Twój ogród to nie wydaje mi się abyś mogła mieć problemy z zaplanowaniem całkiem nowego kawałka w swoim ogrodzie (chodzi mi o tą nową część )
Kokietujesz tu nas

no nie kokietuję, poważnie mam problem bo nie wiem jak ten goły kawałek ugryźć, wczoraj już po południu nie mogłam usiedzieć i latałam ze sznurkiem zaznaczając sobie rabaty. I żeby nie wiem co, cały czas idę w ten sam układ, jakaś zaślepiona jestem
iwka 11:37, 16 sie 2016

kasja83 napisał(a)
Iwonka dobrze, że sypnęłaś fotami!Pięknie jest. Rozchodniki szaleją
o tak szaleją, zapomniałam nawet, że stipę tam wsadziłam i niestety poległa w nich. Przesadziłam ale chyba nie da rady się podnieść.
iwka 11:38, 16 sie 2016

Ktoś pytał o ten różowy rozchodnik, tak to Matrona
Toszka 11:38, 16 sie 2016

ja proponuje "męski świat przesłonić żywopłotem tak, by przejście było bardziej w prawo (na planie), aby zapraszało widocznym przejściem w głąb i odwracało uwagę od męskiego zakamarka Tak jak zaznaczyłaś przejście na planie, to zmusza cię do "wchodzenia w męskie sprawy" No chyba, że o to chodzi, a ja mącę

Krótko mówiąc - eMusiowi zrobić oddzielny ogrodowy pokój
Dominika11 14:08, 16 sie 2016

WOW
India 14:11, 16 sie 2016

ja rozchodniki też wywalałam! a teraz chce je mieć
Konieczki 15:14, 16 sie 2016

ale Ty ładna pasujesz do swojego pieknego ogrodu
anna_t 17:20, 16 sie 2016

iwka napisał(a)
och dziękuję Ci bardzo
w przyszłym roku czwórka z przodu więc wiesz, młodość to już była, ale nie mówię że czuję się staro

Iwona super wyglądasz ja tez myślałam ze jesteś starsza a tu taka radosna młoda osóbka z tej żabci
podglądam plany, będzie się działo faaajnie, teraz już będe na bieząco z Tobą bo frontu nie oglądalam jak był tworzony.
Tyły podobne do moich. ja posadziłam serby na południowej stronie własnie dlatego żeby mieć trochę cienia a Asia ze skarbonkowego pokazywała ostatnio jak wyglada żywopłot strzyżony z nich to napewno jest do ujarzmienia
zoja 18:42, 16 sie 2016

iwka napisał(a)
no nie kokietuję, poważnie mam problem bo nie wiem jak ten goły kawałek ugryźć, wczoraj już po południu nie mogłam usiedzieć i latałam ze sznurkiem zaznaczając sobie rabaty. I żeby nie wiem co, cały czas idę w ten sam układ, jakaś zaślepiona jestem

a może to nie zaślepienie tylko dobry krok?
..i wiesz co, podoba mi się pomysł z oddzielaniem męskiego świata żywopłotem - to może być fajne zagranie