Na Twoim areale w takim terenie choiny koniecznie, kupuj nie takie duże, szybko urosną - będziesz inne fragmenty ogrodu zakładać i ani się obejrzysz jak duże już będą
Dziś wymierzyłam - od siatki do składowiska dóbr wszelakich mam 260, a czasem 240 cm - nie ma czym się dzielić. Albo choiny albo ja
Nic nie wsadziłam, z sił opadłam całkiem. Wytyczyłam rabatkę i dziś rano przycięłam, na pierwszym planie postawiłam kalinę koreańską - wygląda na szczepioną na pniu, z samego dołu idą liście zwykłej kaliny
przymiarki robię
rozchodniki stare, i zastosowanie dla najmniejszego obeliska - perowskia. Nad resztą dumam, co wydumam okazuje się, że roślinka teraz za duża by wstawiać w nią taką podporę. Na razie patyki muszą wystarczyć
wsadzilam swoje ale jestem bardzo niezadowolona z moich rabat o tej porze, po tym jak ostrozki padly jest brzydko i nie wiem co z tym fantem zrobic..
nie bardzo moge cos posadzic bo ostrozki to zagluszą
zrobiłam ale nie pamiętam jak zakończyłaś i czy nie zostawiłam za długich pędów
Wsadź tam rozchodniki, zakryją teraz poucinane badyle. Te moje to od Tarci i nie mam bladego pojęcia o ich nazwach, ale sądząc po ostatnich zakupach to jeden z nich