katiaxx
20:08, 15 mar 2016

chetnie bym się pochwaliła jakimiś fotkami ale nie bardzo mam czym, ale poniżej mój przód po lewo jest rząd choin kan. kilka wypadło przez nornice czy kreta muszę uzupełnić - na końcu np wypadły 2 sztuki - to to miejsce gdzie zaczyna się mur ogrodzenia - i tak pomyślałam że może nie bede tam choin wtykać tylko jakiś krzak ? - żeby trochę namieszać, żeby nie było tak równo ; rząd choin / rzad traw/ rzad czegoś tam , potrzebuję elementu szaleństwa
No i przed tymi choinami maja byc limelight i miskanty grac a przed nimi rozplenice - tam gdzie przesła - trzcinniki KF, tawlina jarzeb. SEM , sosny i brzoza i zawilce japońskie na prawo nie widać na fotce sa już posadzone kosaćcie syber, - mowie o tym zeby mniej wiecej klimat złapać
no i co ja moge w te lukę na końcu siatki wtyknąć ?
Myślałam o ogniku ? - Marta podpowiada Dereń variegata i coraz częściej go tam widzę
myślałam o pluskwicy - tam taki półcień jest raczej, - jedno ejst pewne - to musi mieć przynajmniej 1,5-2 m.
nie wiem czy komuś się chce to czytać ale jesli tak to chętnie wysłuchałabym pomysłów innych ...
o ! nawet na fotce narysowałam strzałkę to szczyt moich umięjtności graficznych na kompie
ps - wybaczcie zaswinione ogrodzenie, wstyd mi za psa ;( jak bedzie wykończone będę musiał je jakos zabezpieczyć

No i przed tymi choinami maja byc limelight i miskanty grac a przed nimi rozplenice - tam gdzie przesła - trzcinniki KF, tawlina jarzeb. SEM , sosny i brzoza i zawilce japońskie na prawo nie widać na fotce sa już posadzone kosaćcie syber, - mowie o tym zeby mniej wiecej klimat złapać
no i co ja moge w te lukę na końcu siatki wtyknąć ?
Myślałam o ogniku ? - Marta podpowiada Dereń variegata i coraz częściej go tam widzę

nie wiem czy komuś się chce to czytać ale jesli tak to chętnie wysłuchałabym pomysłów innych ...
o ! nawet na fotce narysowałam strzałkę to szczyt moich umięjtności graficznych na kompie
ps - wybaczcie zaswinione ogrodzenie, wstyd mi za psa ;( jak bedzie wykończone będę musiał je jakos zabezpieczyć