Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » a czasem nie na temat ...

a czasem nie na temat ...

Kasya 10:19, 09 cze 2016

katiaxx napisał(a)

Nie wiem Kasiu - robiłam tam zakupy 1 raz, szkółka raczej spora, myślałam że bedzie ok, może po prostu nie mam farta,liczę że to się zakończy jakoś pozytywnie.

napisz pw jaka szkolka
Zielona 12:34, 09 cze 2016

katiaxx napisał(a)

Nie wiem Kasiu - robiłam tam zakupy 1 raz, szkółka raczej spora, myślałam że bedzie ok, może po prostu nie mam farta,liczę że to się zakończy jakoś pozytywnie.

Wyślij im link do tych postów... i dzienną liczę wyświetleń naszych wątków
Chętnie wkleję u siebie info o nieuczciwym sprzedawcy.
jazzy 12:51, 09 cze 2016

katiaxx napisał(a)

jeszcze
bojam się tego entuzjazmu niekontrolowanego

Odeślij te suche badyle, poczekaj na zwrot kasy i wtedy se zapal
Zana 14:01, 09 cze 2016

katiaxx napisał(a)
odnośnie tego mojego zakupu nieszczęsnego, odsyłam rośliny ale jedna zdążyła uschnąć mimo że była w cieniu i podlewana. Rośliny przyszły z bryłą korzeniową całkowicie luźną, jakby ktoś wyjął korzenie i przełożył do nowej doniczki + obsypał ziemią. Częściej robię zakupy przez net niż normalnie i zawsze to była zwarta bryła korzeniowa. Spotkaliście się z czymś takim ?
No taka porażka z tymi zakupami ...

Ja dostałam w ubiegłym roku w takim stanie klony, też wyglądały fatalnie, prawie cała ziemia się z doniczek w transporcie wysypała, a na dodatek kikuty zamiast gałązek. Wściekła byłam jak diabli, ale w innym życiowym zamieszaniu nie zdążyłam z reklamacją i odesłaniem. Zadołowałam na zimę i na wiosnę dałam im szansę. Rosną nawet ładnie, na szczęście.
katiaxx 15:53, 09 cze 2016

Zielona napisał(a)

Wyślij im link do tych postów... i dzienną liczę wyświetleń naszych wątków
Chętnie wkleję u siebie info o nieuczciwym sprzedawcy.

Marti, liczę że sprzedawca zachowa się ok i uwzględni reklamację, wtedy dla mnie jest po temacie zapominam o całej sprawie choć po zakupy tam nie wrócę raczej. Myślę że każdemu kto pracuje zdarzają się wpadki czekam na rozwój sytuacji.
katiaxx 15:53, 09 cze 2016

jazzy napisał(a)

Odeślij te suche badyle, poczekaj na zwrot kasy i wtedy se zapal

i cydra
katiaxx 15:57, 09 cze 2016

Zana napisał(a)

Ja dostałam w ubiegłym roku w takim stanie klony, też wyglądały fatalnie, prawie cała ziemia się z doniczek w transporcie wysypała, a na dodatek kikuty zamiast gałązek. Wściekła byłam jak diabli, ale w innym życiowym zamieszaniu nie zdążyłam z reklamacją i odesłaniem. Zadołowałam na zimę i na wiosnę dałam im szansę. Rosną nawet ładnie, na szczęście.

super że ładnie rosną, u mnie te drzewka to akurat że tak powiem - droga alejowa - przed domem reprezentacyjna niby , nie chcę posadzić tam kikutów z obeschniętymi listkami, ale wyglad to jedno - ja myślę że nie wszystkie by się przyjęły bo na kopane drzewka już za późno i jest ryzyko, w dodatku przyszły mniejsze.
Znaczy się trzymajcie kciuki
Zana 16:20, 09 cze 2016

Kasia a gdzie kupowałaś?, tak z ciekawości pytam.
Kasya 16:32, 09 cze 2016

No ciekawa jestem jak podejda do reklamacji bo ja z zakupow tam bylam zadowolona, ale nie musialam nic reklamowac
polinka 14:49, 12 cze 2016

katiaxx napisał(a)
dzis przychodzi murarz tynkarz akrobata - tak się przedstawił - wykończy murek

dla wszystkich pozytecznych BZYGOWATYCH - u mnie to jest słowo tygodnia

Piękna ławka i pomysłowe domki