Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pod Borem

Ogród pod Borem

Dominika11 14:56, 21 gru 2016

my tak na maj - chyba
Dominika11 14:40, 23 sty 2017

hej hej - puk puk
zaglądam, a co tu taka cisza ...
Iggia 18:37, 26 sty 2017

Podatki Kochana, podatki
W dodatku zimno i śnieg
Agania 21:04, 31 sty 2017

Czytam i czytam, że wykończeniowo szalejecie, ja pamiętam,że też chciałam się jak najszybciej przeprowadzić,tylko nie na gotowe, a na stan surowy zamknięty z lekką wykończeniówką...jak na pokój z łazienką i kuchnią polową

Aga jak Ty chcesz z kuchnią zdążyć w marcu, jak ja przez 3 miechy z wykonawcą prowadziłam projekt i negocjacje z wyceną?

Trzymam kciuki, w jaką chcesz kuchnię, styl, kolor i jaki masz układ zabudowy, moja jest niestandardowe, ciężko w jednym zdjęciu pokazać całość, ale u mnie dużo drewna, styl babciny
Iggia 21:28, 31 sty 2017

Bo ja już gadam z wykonawcą od listopada Mam kuchnie w kształcie U z dwoma oknami
Kuchnia taka bardziej nowoczesna - ciemnoszare fronty na dole, jasnoszare na górze i do tego blat w kolorze dębu jasnego
Resztę domu też mam utrzymane w takim kolorze/stylu Tylko łazienka jest/będzie szaro - beżowa.
Nadal nie mam podłączonego gazu do domu i grzejemy kominkiem jak do niego przyjeżdżamy
Agania 21:58, 01 lut 2017

Iggia napisał(a)
Bo ja już gadam z wykonawcą od listopada Mam kuchnie w kształcie U z dwoma oknami
Kuchnia taka bardziej nowoczesna - ciemnoszare fronty na dole, jasnoszare na górze i do tego blat w kolorze dębu jasnego
Resztę domu też mam utrzymane w takim kolorze/stylu Tylko łazienka jest/będzie szaro - beżowa.
Nadal nie mam podłączonego gazu do domu i grzejemy kominkiem jak do niego przyjeżdżamy

Fajny kolor szarości uwielbiam

Czyli jak rozmawiasz z wykonawcą od listopada, to już umowa spisana z wyceną i termin realizacji masz określony....tak?
Iggia 22:06, 01 lut 2017

Agania napisał(a)

Fajny kolor szarości uwielbiam

Czyli jak rozmawiasz z wykonawcą od listopada, to już umowa spisana z wyceną i termin realizacji masz określony....tak?

Wykonawca to szwagier
Jeszcze mi zostały do wybrania uchwyty i uklad polek w jednej szafce.
Agania 22:14, 01 lut 2017

Ha, ha...szwagier...to masz fajnego, zdolnego w rodzinie, uchwyty to już pikuś, półki dopasujesz przy realizacji

Ja jestem w większym strachu o terminowość?
Agania 22:14, 01 lut 2017

A z czego fronty? I jaki sprzęt wybrałaś?
Iggia 08:20, 02 lut 2017

Agania napisał(a)
Ha, ha...szwagier...to masz fajnego, zdolnego w rodzinie, uchwyty to już pikuś, półki dopasujesz przy realizacji

Ja jestem w większym strachu o terminowość?

No zdolnych mam szwagrów - jeden stolarz, drugi elektryk brat elektronik

Fronty z płyty meblowej.
Ja co do terminu to jestem w miarę elastyczna, ale na koniec marca już bym chciała mieć kuchnię