Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:23, 17 maj 2016

anabuko1 09:59, 19 maj 2016

O jakie ,ładne dorodne funkie widzę
A na ostatnim zdjatku obok funki co rośnie??
Bo jakoś nie poznaje ?
jolanka 12:31, 19 maj 2016

Bywam u Ciebie często, ale rzadko zostawiałam ślad, pędzisz jak "perszing", nie mogę nadążyć Zastanawiam się ciągle, jak dajesz radę przy takiej różnorodności i powierzchni, a jeszcze masz czas aby ze wszystkimi porozmawiać, doradzić, jesteś niesamowita.
Byłas u mnie, ja latam po działce, to tu, to tam coś zrobię, ale czas ucieka mi przez palce. Chciałabym dużo, ale...cóż Jak patrzę na Twój ogród, innych dziewczyn, to sił przybywa, a jak zaglądacie i "usmiechacie się" wspisami to od razu lepiej. dzięki
Milka 12:37, 19 maj 2016

Fajna misa z bratkami orliki różowe i tamaryszek, super zgrane kolorystycznie
sylwia_slomc... 12:43, 19 maj 2016

anabuko1 napisał(a)
O jakie ,ładne dorodne funkie widzę
A na ostatnim zdjatku obok funki co rośnie??
Bo jakoś nie poznaje ?

Funkie w zeszłym roku podarowała mi Justynka - ślicznie rosną Znaczy się polubiły mniea roślinka obok to tawułka Arendsa, cudna jak kwitnie
sylwia_slomc... 12:47, 19 maj 2016

jolanka napisał(a)
Bywam u Ciebie często, ale rzadko zostawiałam ślad, pędzisz jak "perszing", nie mogę nadążyć Zastanawiam się ciągle, jak dajesz radę przy takiej różnorodności i powierzchni, a jeszcze masz czas aby ze wszystkimi porozmawiać, doradzić, jesteś niesamowita.
Byłas u mnie, ja latam po działce, to tu, to tam coś zrobię, ale czas ucieka mi przez palce. Chciałabym dużo, ale...cóż Jak patrzę na Twój ogród, innych dziewczyn, to sił przybywa, a jak zaglądacie i "usmiechacie się" wspisami to od razu lepiej. dzięki
Każdy w swoim tempie tworzy i to dobrze bo ogrody mają różne style Różnorodność pracy dodaje ale jak sie zastanowić dobrze to przecież te rośliny w naturze występują i rosną bez opieki ogrodnika i dają radę Mam różne rośliny bo przez to ogród jest ciekawszy, a ja jak kokoszka znoszę następne i wysiaduję
Teraz plewienie się kłania ,a jeszcze przycinać nie zdążyłam wszystkiego, ale rośliny nic sobie z tego nie robią i rosną
sylwia_slomc... 12:49, 19 maj 2016

Milka napisał(a)
Fajna misa z bratkami orliki różowe i tamaryszek, super zgrane kolorystycznie
Misa z odzysku bo chciano ją wywalić , a tamaryszka i orliki uwielbiam Zresztą kocham wszystko co kwitnie
15:59, 19 maj 2016
Sylwio czy byłby dla ciebie atrakcyjny taki wazon cepelia rocznik chyba 75?

i taki oto Kleofas-węglarczyk figurka z węgla kamiennego?

sylwia_slomc... 16:06, 19 maj 2016

eee_taam napisał(a)
Sylwio czy byłby dla ciebie atrakcyjny taki wazon cepelia rocznik chyba 75?

i taki oto Kleofas-węglarczyk figurka z węgla kamiennego?

Justynka jakbyś mnie nie znała i mojej zbierackiej natury Dzban do gospody pójdzie , a Kleofas dostanie zaszczytne miejsce
Buziaka dostaniesz jak przyjadę
16:13, 19 maj 2016
sylwia_slomczewska napisał(a)

Justynka jakbyś mnie nie znała i mojej zbierackiej natury Dzban do gospody pójdzie , a Kleofas dostanie zaszczytne miejsce
Buziaka dostaniesz jak przyjadę

ok ...dlatego pytam ....no to się upomnij ..bo w ferworze fruwania można zapomnieć ..zapakuje

roślin tez bym ci dużo dała...bo szykuje rewolucje ..ale to musisz busem przyjechać ...inną wycieczką ...może kogoś znajdziesz na taka wycieczkę w czerwcu zresztą sama zobaczysz.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies