Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Milka 12:58, 01 cze 2016

Pozachwycałam się rabatami, pełno kwiecia, ta łubinowo mieszana, cudo, zresztą niby misz masz, ale tak naprawdę jest styl, twój indywidualny i znowu spotkanie i do tego dziupla i nowa pergolka, Sylwia super
Dominika11 17:26, 01 cze 2016

ależ cudnie kwiatowo u Ciebie - bosko
sylwia_slomc... 21:13, 01 cze 2016

Irenko dziękuję bardzo za tyle komplementów Mam nadzieję, że kiedyś wpadniesz zobaczyć na żywo
No musi się u nas dziać bo jak inaczej. Stracilibyśmy rozpęd i brakłoby zapału by dokończyć co zaczęte a tak to siłą pędu idzie
W tym tygodniu ma być odpowiedź z Gminy w sprawie rowu, jak będzie pozytywna ruszamy z robotą
Wszystkiego w tym roku nie damy rady zrobić , ale chociaż trochę do przodu by się po pchło
sylwia_slomc... 21:14, 01 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
ależ cudnie kwiatowo u Ciebie - bosko

Palec Boży musiał tu być bo bez tego by się nie udało uzyskać takiego efektu
jolanka 21:53, 01 cze 2016

Sylwia, buziaczki za rade i pomoc u Bogdzi. Wiem już, że rosną w niewłaściwym miejscu Trzeba je przesadzić aby miały więcej cienia albo czymś zasłonić
Kasik 22:14, 01 cze 2016

Sylwia- te naparstnice i ostróżki to szał jakiś. Cudnie, cudnie. Mnie do takich kwiotków nigdy nie ciągnęło- uważałam je za mocno wiejskie. Kasia namawia mnie od długiego czasu no a teraz myślę intensywnie gdzie posadzić.

Piękna rabata
22:16, 01 cze 2016
widziałam twoja bylinówke ...naparstnice w masie robią robotę ...mogłyby dłużej kwitnąć..dla mnie za krótko.

teraz taki czas ze latam po watkach i tylko ogladam foty..nawet nie czytam a jesli to po łebkach ...pisanie zajmuje mi za duzo czasu ( alem leń)

sylwia_slomc... 22:48, 01 cze 2016

jolanka napisał(a)
Sylwia, buziaczki za rade i pomoc u Bogdzi. Wiem już, że rosną w niewłaściwym miejscu Trzeba je przesadzić aby miały więcej cienia albo czymś zasłonić

Polecam się Ratuj bo można
sylwia_slomc... 22:50, 01 cze 2016

Kasik napisał(a)
Sylwia- te naparstnice i ostróżki to szał jakiś. Cudnie, cudnie. Mnie do takich kwiotków nigdy nie ciągnęło- uważałam je za mocno wiejskie. Kasia namawia mnie od długiego czasu no a teraz myślę intensywnie gdzie posadzić.

Piękna rabata

Normalnie amoku dostały i co dzień kolejne się rozwijają Dają mi teraz masę radości , aż eM się złości bo ciężko mnie od nich odciągnąć z ogrodu
Nie namyślaj się tylko sadź i siej
sylwia_slomc... 22:52, 01 cze 2016

eee_taam napisał(a)
widziałam twoja bylinówke ...naparstnice w masie robią robotę ...mogłyby dłużej kwitnąć..dla mnie za krótko.

teraz taki czas ze latam po watkach i tylko ogladam foty..nawet nie czytam a jesli to po łebkach ...pisanie zajmuje mi za duzo czasu ( alem leń)

Za krótko??? przecież jak zetniesz pod zawiązanymi nasionami to powtarzają kwitnienie na odrostach