Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Pszczelarnia 07:29, 01 cze 2016

Rabata z naparstnicami jak z wystawy ogrodniczej. Przecudna. Sialas taka mieszanke kolorow? I ta dziupla! Moze ja z powrotem jakos na drzewie umocowac? Mam 2 dziuple i tam cos mieszka, bo robilam eksperyment, zeby sprawdzic.
Pszczelarnia 07:30, 01 cze 2016

Rabata z naparstnicami jak z wystawy ogrodniczej. Przecudna. Sialas taka mieszanke kolorow? I ta dziupla! Moze ja z powrotem jakos na drzewie umocowac? Mam 2 dziuple i tam cos mieszka, bo robilam eksperyment, zeby sprawdzic.
sylwia_slomc... 09:34, 01 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Cudnie) Tworzysz wyjątkowy ogród tak jak napisałaś taki Twój A jakie dorodne te Twoje byliny, ostróżki uwielbiam , siałaś je sama zapewne i dlatego takie wysokie Znasz nazwe może tej żółtej pnącej róży bo podobną mi nornice zjadły a była piękna i kwitła cały rok.

to prawda ona kwitnie od teraz do mrozów, ale niestety kupiona w markecie jako NN bardzo mi przykro też rezumiem , bo sama poluję na dwie , które kiedyś miałam i nie wiem jak się nazywały pamiętam tylko kolor i , że bezkolcowe były i choroby się ich nie imały
sylwia_slomc... 09:38, 01 cze 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Dziękuję bardzo Ewka nie myślałam , że aż tak Ci się spodoba Siałam taką mieszankę dwa sezony temu,a teraz to już się sama wysiała jak chciałaOstróżki też z siewudziupla przejechała kawałek Polski więc raczej tam nie wróci . a nie była zamieszkana na szczęście w tej sytuacji
gobasia 10:15, 01 cze 2016

Sylwio, tworzysz naprawdę coś wspaniałego... a i wcale się nie dziwię ,bo jak oglądam wasze spotkania to widzę ,ze jesteś bardzo energetyczną kobietą
laurowisnia 10:55, 01 cze 2016

Dominacja naparstnicy, również mi się podoba, Pszczółka ma rację, gęstość nasadzeń jak na wystawie.
abiko 11:00, 01 cze 2016

Sylwia, ty masz tyyyle naparstnic! A ja szukam białych, no jadę z łopatą
Piękna ta rabata Ci wyszła..
I cieszę się, że Leonardo taki dorodny wyszedł, mam nadzieję, że ma obłędny zapach.
sylwia_slomc... 11:13, 01 cze 2016

gobasia napisał(a)
Sylwio, tworzysz naprawdę coś wspaniałego... a i wcale się nie dziwię ,bo jak oglądam wasze spotkania to widzę ,ze jesteś bardzo energetyczną kobietą

Dziękuję Basiu Czasem mi się nic nie chce, ale najgorzej jest zacząć, a potem już idę z rozpędu bo nie lubię zostawiać roboty nie dokończonej
sylwia_slomc... 11:14, 01 cze 2016

laurowisnia napisał(a)
Dominacja naparstnicy, również mi się podoba, Pszczółka ma rację, gęstość nasadzeń jak na wystawie.

Dzięki
sylwia_slomc... 11:16, 01 cze 2016

abiko napisał(a)
Sylwia, ty masz tyyyle naparstnic! A ja szukam białych, no jadę z łopatą
Piękna ta rabata Ci wyszła..
I cieszę się, że Leonardo taki dorodny wyszedł, mam nadzieję, że ma obłędny zapach.

No jak byłaś to jeszcze nie były takie duże i nie wszystkie zapowiadały kwitnienie, teraz jest szał
Daleko nie masz
Leonardo jeszcze nie rozwinięty całkiem więc nie czułam jeszcze zapachu