Chciałabym mieć tyle miejsca,by wysiać rośliny z ręki na wiatr! Cudownie to wygląda. A nie tylko kilka kwiatków, bo i na inne chciejstwa zostawić miejsce trzeba.
Wg dekalogu trzeba 3, 4 rośliny i dość! Ale jak to? Zakwitną przekwitną i co znowu pustka? Tak nie lubię, więc jest u mnie bałaganik, ale kwitnący.
Podziwiam ogrom pracy. Pamiętam jak ścieżkę planowałaś, a teraz. Miodzio! Gratuluję.
pierwsza z zakupionych wiosną tego roku coś jej niestety listki objadło
i moja pnąca przy pergoli z winoroślą
chyba pnące pokocham
Rozwijając pąki robi się bladożółta
Dziękuje Hanuś. Rośliny w masie robią wrażenie nawet jak każda z innej parafii....chwasty też Mam masę roślin i wszystko w miksach, a jeszcze kolejne miksy robię
na trawie mam plamę różnokolorową, ale z reguły do siebie pasują. W naturze też same miksy występują....może z wyjątkiem nawłoci bo ta lubi monokulturę
Więc u mnie jej nie ma
Krateczki to elementy gotowe, a cała reszta to pomysł mój wykonanie Jego
Jesienią plan był ,ale nie do końca wierzyłam w wykonanie. Gdybym nie zakupiła pierwszych elementów to do dzisiaj kończyło by się na gadaniu, a ja chciałam clematisy
Ale róże cudownie bujnęły .
Sylwuś to mój pniaczek. Przepraszam, że u Ciebie, ale nie będziesz musiała szukać. Rojników do niego nawsadzam, akurat od Gosiaczka dostałam. A te korytka masz bombowe, Gosiaczek takie ma .
Cudnie) Tworzysz wyjątkowy ogród tak jak napisałaś taki Twój A jakie dorodne te Twoje byliny, ostróżki uwielbiam , siałaś je sama zapewne i dlatego takie wysokie Znasz nazwe może tej żółtej pnącej róży bo podobną mi nornice zjadły a była piękna i kwitła cały rok.