Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

pawel_snopek 11:38, 30 lis 2016

Zobaczymy wiosną jak przezimuję oby było wszystko ok Siedzę dzisiaj w domu i latam po twoich włościach
12:42, 30 lis 2016
sylwia_slomczewska napisał(a)
Mam pytanie ... chyba do Bogdi, choć może nie tylko

Kupiłam w tym sezonie dwie azalki te zimozielone drobnolistne w markecie poprowadzone na pniu, myślałam , że one szczepione i muszę okryć. Poszłam okrywać i zobaczyłam , że na łodydze też azalkowe listki są , przyjrzałam się dogłębniej i to jednak prowadzone tak były , a nie szczepione. Jak myślicie prowadzić je dalej w tej formie czy raczej pozwolić się odbudować???

fotę pokaż ...bo to ciekawy wynalazek może być

chyba bym chciała na pniu azalie mieć...zwłaszcza ze to moje ulubione krzewy i bezproblemowe
sylwia_slomc... 13:06, 30 lis 2016

pawel_snopek napisał(a)
Zobaczymy wiosną jak przezimuję oby było wszystko ok Siedzę dzisiaj w domu i latam po twoich włościach

Też bym chętnie polatała, ale jak zajadę to zaraz ciemno i muszę do soboty czekaćAle miło mi, że przypilnujesz przez ten czas.....może zając nic nie obgryzie Choć dzwoneczki dzwonią to może go wypłoszą
sylwia_slomc... 13:08, 30 lis 2016

eee_taam napisał(a)

fotę pokaż ...bo to ciekawy wynalazek może być

chyba bym chciała na pniu azalie mieć...zwłaszcza ze to moje ulubione krzewy i bezproblemowe

Fota kiedyś dawno była , a teraz musisz się ciutkę cofnąć bo w poście podlinkowałam je
13:18, 30 lis 2016

Fota kiedyś dawno była , a teraz musisz się ciutkę cofnąć bo w poście podlinkowałam je

kliknęłam na ten link ...ale znalazłam sie w wyszukiwarce "azalki" sprawdziłam ...może coś źle skopiowałaś

sylwia_slomc... 13:36, 30 lis 2016

W tej wyszukiwarce na tej stronie niżej są moje azalki na pniu, takie różowe
pawel_snopek 13:38, 30 lis 2016

Też bym chętnie polatała, ale jak zajadę to zaraz ciemno i muszę do soboty czekaćAle miło mi, że przypilnujesz przez ten czas.....może zając nic nie obgryzie Choć dzwoneczki dzwonią to może go wypłoszą

Mogę przypilnować Ty masz zające a ja mam kury które dość mocno mnie ostatnio irytowały swoim drapaniem w ogrodzie ale wiosną posprzątam
14:18, 30 lis 2016
te?

troche krótki ten pieniek

nie wiem czy uda ci sie je wyżej wyprowadzić? ...może

pierwszy raz widzę takie wynalazki ...nie zakodowałam faktu jak wstawiałaś zdjęcia ...bo w sezonie to forum nie do ogarnięcia
sylwia_slomc... 17:09, 30 lis 2016

eee_taam napisał(a)
te?

troche krótki ten pieniek

nie wiem czy uda ci sie je wyżej wyprowadzić? ...może

pierwszy raz widzę takie wynalazki ...nie zakodowałam faktu jak wstawiałaś zdjęcia ...bo w sezonie to forum nie do ogarnięcia

Te
Posadzone mam tutaj

Przy okazji widać jakie w czerwcu wszystko jeszcze było małe
sylwia_slomc... 17:11, 30 lis 2016

pawel_snopek napisał(a)

Mogę przypilnować Ty masz zające a ja mam kury które dość mocno mnie ostatnio irytowały swoim drapaniem w ogrodzie ale wiosną posprzątam

Kurcze dopóki babcia miała kury niczego w ogrodzie nie dało się posadzić wszystko obdziubały nawet jodły po zimie nie miały igieł
Kury jeśli kiedyś będą to tylko w wolierze....innej opcji nie ma