Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 07:17, 09 lut 2017

mira napisał(a)
Sylwia dołożyłam fotki tej ławki dla Ciebie.
Ciekawa jestem czy Ty planujesz jakąś długaśną rabatę bylinową ?

Planuję wzdłuż rowu, jak plan wypali będzie miała 25 m długości zaraz lecę na focie, dzięki
patrycja 14:06, 09 lut 2017

Hej hej jakie powietrze w Krakowie? W telewizji widziałam policjantów noszących maseczki. Podobno nie obowiązkowo ale zachęcają do noszenia.
sylwia_slomc... 16:29, 09 lut 2017

Nie wiem jak w Krakowie bo my się dzisiaj dotleniamy w Kuźnicy na Kasprowym
Powietrze krystalicznie czyste i .....pachnące nie do wiary wręcz
Mam widoki zachwytem napawające, a mnie ścinające krew w żyłach. Bo ja mam straszny lęk wysokości Poświęciłam się dzisiaj dla rodziny okropnie ale cóż skoro za ten sezon należało Im się, zasłużyli sobie. Teraz wracamy Ale całkiem fajnie sama na tym wyszłam bo mam całą masę nowych dekoracji a i jakąś inspirację też
17:24, 09 lut 2017
sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie wiem jak w Krakowie bo my się dzisiaj dotleniamy w Kuźnicy na Kasprowym
Powietrze krystalicznie czyste i .....pachnące nie do wiary wręcz
Mam widoki zachwytem napawające, a mnie ścinające krew w żyłach. Bo ja mam straszny lęk wysokości Poświęciłam się dzisiaj dla rodziny okropnie ale cóż skoro za ten sezon należało Im się, zasłużyli sobie. Teraz wracamy Ale całkiem fajnie sama na tym wyszłam bo mam całą masę nowych dekoracji a i jakąś inspirację też

zaskoczona jestem czystym powietrzem ....chyba ze na Kasprowym...bo tam chyba zawsze wieje) ...bo podawali w mediach że największy smog jest właśnie w Zakopanym, Krakowie , Żywcu i na Śląsku.

PS. poświecenie dla rodziny to nie poświecenie ..to obowiązek ...i do tego zawsze przyjemny ...i tego się trzymaj)) ... a poświęcić to się jeszcze zdążysz))
Katkak 17:32, 09 lut 2017

Słomcia fajny wypad mieliście. To czekam na zdjęcia tych zdobyczy i inspiracji .
sylwia_slomc... 17:40, 09 lut 2017

Justynka obowiazek to mam Ich wykarmić, oprać, wykształcić i wychować, a takie wyjazdy to już inna bajka. Jest gro rodziców, których nie stać na wyjazdy... Ciężko by było wytłumaczyć im, że mają obowiązek ja dzisiaj cały dzień toczyłam walkę ze swoimi słabościami. Na szczycie tam gdzie wąsko chłopaki musieli mnie pod ręce prowadzić bo jednego kroka bym nie zrobiła( taki paraliż) słabo ki było jak widziałam, że ktoś do barierek i do siatek podchodzi, zawroty głowy i miękkie nogi... Wybacz ale uważam to za poświęcenie dla mnie to był ogromny wysiłek, ale mam satysfakcję, że dzieciom Giewont pokazałam i na szczyt Kasprowego poszliCzuję się po tym wyjeździe jak przez wyrzymaczkę przepuszczona. Zakupy były przyjemnością dla mnie, żebym też coś fajnego z tego dnia miała
Katkak 17:42, 09 lut 2017

Dzielna dziewczyna . JA też cykor jestem i na Giewoncie nigdy nie byłam i chyba nie będę . Chylę więc czoła .
violka171 17:43, 09 lut 2017

super wycieczkę sobie i dzieciom sprawiaś
mam nadzieję że nie pojechałas bez aparatu
sylwia_slomc... 17:51, 09 lut 2017

Katkak napisał(a)
Dzielna dziewczyna . JA też cykor jestem i na Giewoncie nigdy nie byłam i chyba nie będę . Chylę więc czoła .

Giewont dobrze widoczny był z kolejki na Kasprowy, spacery były tylko po Kasprowym na Giwont bym nie wlazła tak jak w życiu nie zrozumiem narciaży nawet gdyby mi milion ofiarowali nie zjadę z góry
Katkak 17:51, 09 lut 2017

http://www.ptakipolski.pl/kwiczol/
a może to kwiczoł?
Zdjecia fajowe