Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 19:49, 11 lut 2017

violka171 napisał(a)

Genialne !!!!!!!!!!

Mnie się podoba chyba najbardziej, choć ta w łące też klimatyczna
sylwia_slomc... 19:52, 11 lut 2017

hankaandrus_44 napisał(a)
No coś Ty? Z ciupagą na Jezuska? Ale kapliczka będzie cudna w otoczeniu i nad potoczkiem! To co, że suchym? Potok, to potok! Sztuka się liczy! A z artystami się nie dyskutuje, tylko podziwia!
Brawo!

Haniu Janosik w ochronie robi, a że biednym pomagał to chyba może być
No taki pomysł mi się urodził w duszy
kasiek 20:01, 11 lut 2017

Co wyście sie z Kasią powymieniały wirusami? Pewnie przewiało Cię i na Kasprowcu a robota w ogrodzie nie polepszyła sprawy... Kuruj się Ty też
Ps jak przyjechaliśmy nad Rożnów to nam palili ogrome ognisko i kazali dym wdychać by złagodzić skutki zmiany powierza
Kapliczka i strumień super, fajnie że trzymasz styl i jesteś w nim konsekwentna
sylwia_slomc... 20:06, 11 lut 2017

Tak jakoś wyszło, że chore Obie jesteśmy
Myślę, że bardziej czyste ostre górskie powietrze( oddychało mi się lekko i pełną piersią) choć wczoraj zimny wiaterek od wschodu po południu ruszył, ale mi żal było roboty nie skończyć

Takie miksy mam w ogrodzie na dole wiejsko i romantycznie na górze po góralsku i na pół dziko, ale jak drzewa urosną i poprzesłaniają to nie będzie takie oczywiste od pierwszego rzutu okiem
20:12, 11 lut 2017
kasiek napisał(a)
Co wyście sie z Kasią powymieniały wirusami? Pewnie przewiało Cię i na Kasprowcu a robota w ogrodzie nie polepszyła sprawy... Kuruj się Ty też
Ps jak przyjechaliśmy nad Rożnów to nam palili ogrome ognisko i kazali dym wdychać by złagodzić skutki zmiany powierza
Kapliczka i strumień super, fajnie że trzymasz styl i jesteś w nim konsekwentna

z tym dymem to nie do końca chyba tak ...bo jak dorzucą do ogniska gałązki brzozy ( głównie kore brzozy ) .......to się własnie powinno dym po wypaleniu kory brzozy wdychać ....zabija bakterie i wirusy głównie gronkowce choć ta metoda jest jednak dziwna ...ale ponoć skuteczna żeby nie nałapać przeziębienia bo dym a właściwie dziegć wszystko wybije co ma wybić
kasiek 21:40, 11 lut 2017

eee_taam napisał(a)

z tym dymem to nie do końca chyba tak ...bo jak dorzucą do ogniska gałązki brzozy ( głównie kore brzozy ) .......to się własnie powinno dym po wypaleniu kory brzozy wdychać ....zabija bakterie i wirusy głównie gronkowce choć ta metoda jest jednak dziwna ...ale ponoć skuteczna żeby nie nałapać przeziębienia bo dym a właściwie dziegć wszystko wybije co ma wybić

Justyś i chyba wybił bo mimo darcia sie na nartach (miałam do pilnowania 2 dzieciaki które wciąż zapitalały na krechę) nic mi nie jest A palili gałęzie jodły czyli żywicą pachniało...
yolka 22:55, 11 lut 2017

rzeka zamarznięta
sylwia_slomc... 10:41, 12 lut 2017

Fajnie wygląda ze śniegiem bo można pomyśleć, że pod spodem woda jest
Katkak 11:45, 12 lut 2017

Słomcia nie daj się choróbsku. Ja wczoraj poleżałam, pojadłam leków i dziś dużo lepiej się już czuję, choć jeszcze do końca zdrowa nie jestem.
dominika_ 11:48, 12 lut 2017

Bardzo mi się podoba Wasza sucha rzeka, wpadłam zobaczyć jakie zakupy poczyniłaś w ogrodniczym i nic nie widzę