Staram się Katka tylko ze mną nie tak prosto bo to co na grypę nasila mi astmę, a cała reszta podrażnia jelito.....tak źle i tak nie dobrze nawet soku z malin i miodu nie mogę Ale wziewy lecą ciągle, może mi się uda do lekarza jutro dostać
Większe zakupy dojadą we wtorek wieczorem , a mniejsze cyknęłam, ale nie mam siły w obróbkę się bawić leżę....musicie poczekać, jak mi trochę przejdzie to dodam
Widze ze tez masz odlotowe sny pelne grozy. Mi tez nie raz sni sie dzialka, ze cos zlego z nia sie dzieje. Szkoda ze nie snia sie wizje jak powinnam ja zaprojektowac
Więcej mam tych dobrych, ale najgorsze koszmary to jak mi się śni, że ró znowu wylał i pół ogrodu woda zalała, albo, że kury mi latają wszystko rozgrzebują i do zera wydziobują.....tak z kurami walczyłam o przydomowy ogród.....wiadomo wygrałamPyszny rosołek był
Mnie się oczko z balii wyśniło i od razu w tym samym dniu zaczęłam je robić , ale wyśniło mi się też jak ma wyglądać w przyszłości i może będzie, ale dom wcześniej w kolejce czekamoże u Ciebie jeszcze przyjdzie czas na takie sny