Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

mira 00:46, 10 mar 2017

Przyszłam sprawdzić co słychać u pracusia i szukam kopa do ogrodu - jakoś zimno tak mokro u mnie - ale dam radę.
Ja jeszcze bratków nie mam - hehe no mam 3 doniczki ale to jakby nie mam - czekam jeszcze tydzień bo robiłam już rozeznanie na rynku - będą w tym roku droższe i później bo zimno było i zima - jeszcze poczekam tydzień i pojadę na giełdę po całe mnóstwo bratków
Milka 05:46, 10 mar 2017

Tu praca i po ciemku wre
MirellaB 07:57, 10 mar 2017

Bratki i stokrotki mam takie same
Wrzośce chyba też muszę wywalić. Trzeci rok są u mnie i bardzo brzydkie się zrobiły
patrycja 08:21, 10 mar 2017

I bratki cudne i wózek i wszystko. Piszecie że wrzośce zrobiły wam się brzydkie, kurczę a ja chciałam je kupić. Jesteś z nich zadowolona?
sylwia_slomc... 09:30, 10 mar 2017

violka171 napisał(a)
nie wiem czy juz chwaliłam Twój wózek czy gdzie indziej hmmmm
to pochwalę jeszcze raz -sama słodycz na moje serce
i zmianki widzę ,ja też zmieniam to tu to tam,cięzko się zdecydować
swoją azalię tez musze przesadzić bo sie okazał wiekszy basen i szkoda mi jej by Krasnalki polewały ją wodą

Dziękuję Ci bardzo
Azalkę przesadź koniecznie bo szkoda
sylwia_slomc... 09:32, 10 mar 2017

Betka napisał(a)
No proszę jak wiosennie! Ja jeszcze nie mysle o bratkach i stokrotkach ale pewnie jak się pojawia bliżej mnie to je upoluję
Sylwia czy ty masz przetacznik. Napisz mi jak masz czy to roślina bezobsługowa? Ostatnio w necie zobaczyłam go jak buszowałam i szukalam inspiracji na zmiany u siebie
Pozdrawiam

Beatko kupiłam dwa w zeszłym roku , ale u mnie coś kiepsko rosną, jeszcze nie wiele mogę powiedzieć na ich temat....coś więcej pewnie dopiero po tym sezonie, ale w necie widziałam cudne
sylwia_slomc... 09:34, 10 mar 2017

Betka napisał(a)
Sylwia a rdest masz ? U ciebie tyle roślin ze można sie pogubić dlatego pytam bo zanim znajdę w wątku

Nie niestety nie mam jeszcze rdestu , ale widziałam u znajomej. Ma duże krzaki różowego , sam się u niej wysiewa , ale tak na granicy z polem ornym i wkoło obory, bo uciekł jej z ogródka
sylwia_slomc... 09:35, 10 mar 2017

violka171 napisał(a)
Betka nie przejmuj sie ja jestem na bierząco u Sylwi a mimo to nie ogarniam tylu jej roślin,
na ranczu tłok
cały rok -D

HA ha ha
sylwia_slomc... 09:45, 10 mar 2017

Mala_Mi napisał(a)
Dzięki za nasionka. Dotarły

Nawet nie próbuję zaglądać co tam u Ciebie bo to nie do ogarnięcia ... rzuciło mi się w oczy, że wszyscy mają bratki.... nie wszyscy, ja nie mam... nic nie posiałam, nic nie kupiłam, jakaś masakra czasowa . Żeby to się przekładało na korzyści inne...

Nie ma za co cieszę się, że poczta nie zgubiła
Miałam nadzieję, że u Was już lepiej..
sylwia_slomc... 09:46, 10 mar 2017

mira napisał(a)
Przyszłam sprawdzić co słychać u pracusia i szukam kopa do ogrodu - jakoś zimno tak mokro u mnie - ale dam radę.
Ja jeszcze bratków nie mam - hehe no mam 3 doniczki ale to jakby nie mam - czekam jeszcze tydzień bo robiłam już rozeznanie na rynku - będą w tym roku droższe i później bo zimno było i zima - jeszcze poczekam tydzień i pojadę na giełdę po całe mnóstwo bratków

Mireczko ty masz trzy doniczki , a ja trzy sztuki na razie