Kasia podziwiam, że chce Ci się tak przeglądnąć od samego początku, ale bardzo mi miło. Też mam wątki, które prawie całe poczytałam, nie porywam się tylko na tysiączki bo lata by mi zajęły. Też u Ciebie byłam już kilka razy i sobie pooglądałam i poczytałam

I powiem Ci sztuką jest stworzyć coś fajnego na małej przestrzeni i tak na bogato, a Tobie się udaje
Staramy się wykorzystać każdą wolną chwilę bo teraz mam trochę czasu , a od Nowego Roku mogę mieć go o wiele mniej stąd chcę zrobić jak najwięcej teraz, żeby potem łatwiej było
Chłopaki chętniej w remontach pomagają niż w ogrodzie, ale eM już się zaraził i wszystkie moje pomysły stara się realizować. Chłopaki chętniej grali by na kompie, ale jak trzeba to może bez specjalnego zapału czasem ale są pomocą. Kiedyś mam nadzieję to zaprocentuje bo dużo się przy okazji nauczą, a i robią to trochę dla siebie przecież, ja do grobu ze sobą nie wezmę nie? Ognisko też mi się podoba, nawet nie myślałam, że tak fajnie wyjdzie to taki mój punkt charakterystyczny w ogrodzie tak jak u Cie te wiklinowe kule na konarze, albo korzenie na ogrodzeniu. Takie detale wyróżniają nasze ogrody na tle innych

Masz rację najfajniejszy moment to tworzenie czegoś fajnego

Babcia jeszcze na chodzie i tylko zdrowie już nie to. Nagrodę odbieramy w najbliższą niedzielę na małopolskim święcie warzyw w Pobiedniku. Zaskoczyła nas ta wygrana bo choć wiem ile wysiłku już nas kosztowało stworzenie tego co jest to były moim zdaniem ogrody dojrzalsze i np. tematyczne jak japoński, ale fajnie, ze nas doceniono. Tylko to stawia nam poprzeczkę jeszcze wyżej, nie wiem czy następnym razem za kilka lat np doskoczymy do niej

Też mam nadzieje jeszcze spotkać się może tym razem u nas i jeszcze z druga Kasią jakby chciała i wcisnęła między rehabilitację. Wrzesień mam trochę gorący, ale może będzie ładna jesień i się uda, choć u mnie wiosna najładniejsza i mocno kolorowa, ale w tedy można przecież znowu. Z góry ostrzegam , że mój ogródek nie dopieszczony prawie nigdy bo robota jedna druga pogania ze wzgl na wielkość, tak, że o wyrozumiałość proszę ha ha ha . Odezwę się w sprawie terminu jak już wszystko pozałatwiam, a na razie wpadaj wirtualnie zapraszam