Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

gosika67 20:31, 27 mar 2017

Właśnie przypomniało mi się,że w Lidlu są clematisy, jak jutro będą to też kupię jednego.Pozdrawiam. A Twoje kociaki co porabiają, zaczęły się uwijać ?
sylwia_slomc... 20:33, 27 mar 2017

gosika67 napisał(a)
Sylwia widzę,że praca wre, cała rodzinka się uwija.Zapowiada się ładny ciepły tydzień i na pewno wykorzystacie to w 100 %.Ja wczoraj trochę zrobiłam i planuję od jutra dalej roboty ogrodowe.

Planuję jutro chyba środa jeszcze wypadnie tak jak dzisiaj bo rekolekcje mamy
Roboty nie do przerobienia mamy, a chcemy, żeby ogród ładnie się prezentował, mam nadzieję oczy cieszyć roślinami w poprzednim sezonie wsadzonymi
sylwia_slomc... 21:15, 27 mar 2017

Trochę potrwa nim coś dzisiaj wrzucę bo mi aparat importuje wszystko od początkuczyli 1600 zdjęć
sylwia_slomc... 21:29, 27 mar 2017

gosika67 napisał(a)
Właśnie przypomniało mi się,że w Lidlu są clematisy, jak jutro będą to też kupię jednego.Pozdrawiam. A Twoje kociaki co porabiają, zaczęły się uwijać ?

Kociaki na razie łażą za nami po ogrodzie i łaszą się do nóg..... znienacka... można się wystraszyć
sylwia_slomc... 15:54, 28 mar 2017

Moje wczorajsze zakupy

montana dla Abiko, a Jackmanii dla mnie

abiko 16:00, 28 mar 2017

Super A ja nie wiem czy nie mam jednak takiej montany u siebie, bo mam jakiś tak strasznie podobny, nawet ten sam kolor, ale rośnie nie tak szybko jak piszą o montanie.
pawel_snopek 19:27, 28 mar 2017

Roślinki już zostały posadzone i podlane, dostaly również reprymendę ogrodnika aby rosły zdrowo Dziękuję tylko mam pytanie co to są te nasionka plus te cebulki?
violka171 19:29, 28 mar 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Trochę potrwa nim coś dzisiaj wrzucę bo mi aparat importuje wszystko od początkuczyli 1600 zdjęć

na bieząco zrzucaj w komp i z aparatu kasuj,ja tak robie co mi bardzo ułatwia
a jeszcze sobie uatwiłam w aparacie że segreguję miesiacami i wiem co gdzie i co kasowac
zakup super,ogłosiłaś bankructwo i dalej kupujesz?oho chyba był przypływ gotówki
sylwia_slomc... 21:12, 28 mar 2017

abiko napisał(a)
Super A ja nie wiem czy nie mam jednak takiej montany u siebie, bo mam jakiś tak strasznie podobny, nawet ten sam kolor, ale rośnie nie tak szybko jak piszą o montanie.

Aga jak nie chcesz to nie ma sprawyMasz czas zastanów się
sylwia_slomc... 21:15, 28 mar 2017

pawel_snopek napisał(a)
Roślinki już zostały posadzone i podlane, dostaly również reprymendę ogrodnika aby rosły zdrowo Dziękuję tylko mam pytanie co to są te nasionka plus te cebulki?

Cebulki to dymka, nasionka to peonia drzewiasta bordowa z Bolestraszyc od Mariusza, a ten długi patyczek( strączek) trzeba otworzyć i w środku są nasionka katalpyBardzo zwiędły w transporcie?