właśnie zrobiłam listę co do zrobienia mamy na dziś Wczoraj był relaks to dziś i jutro trzeba podziałać
Lista dłuuuga, ale słonko świeci to może zdążymy
Nie widziałam, ale czułam to samo jak zobaczyłam, ze w oczku będą. Uwielbiam żabki za robotę jaką w ogrodzie robią te pomocnice
Tak sobie wczoraj myślałam nad Twoim pytaniem i wymyśliłam , że trzeba będzie sprawdzić co jedzą na tym etapie w necie bo przecież moje wpuszczone do wody w której jeszcze komarów nie było
A wiesz, że znajomi co po Was przyjechali myśleli , że to rybki pływają w oczku
Coś Ty ja bardzo dłygo myślałam, że to taka odmiana żurawek, dopiero na forum dowiedziałam się, że to tiarella, pojęcia nie mam jaka Jak będziesz chciała wpisze na jesienna listę podarków
Pomysły ściągaj Kamieni nam brakło, dopiero jutro będą kolejne i cały brzeg zostanie przerobiony bo tak mi się nie podoba
Dziś posadzę rośliny i będzie można żwirek sypać i układać resztę....w formie obecnej to taki trochę pół produkt
W namiocie koło oczka gigantka rośnie Za dwa tygodnie odsłona i się okolica oczka diametralnie zmieni
W końcu to oczko powstało dla niej i tak jest zrobione, że przelewać się będzie w jej kierunku
na zdjęciach nie widać , a ona już taka
jejciu,ile rzeczy nie pokazałaś Sylwia,a moze pokazywałaś lecz innym okiem inaczej się to widzi,cudnie naprawdę ,fajnie WAS dziewczynki razem widzieć ,buziam wszystkich