Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 08:54, 20 maj 2017

Gardener27 napisał(a)
Sylwia za Twoim ogrodem ciężko nadążyć, cały czas coś się nowego pokazuje i zmienia ale być na bieżąco w Twoim wątku to już graniczy z cudem zwłaszcza jak się jest tak jak ja z doskoku. Wiele stron cofnąłem i powiem Ci że ogród coraz ładniejszy się robi, roślin przybywa jak grzybów po deszczu. Podziwiam Cię nie tylko za wkład w to miejsce ale również za działalność na forum, czas u Ciebie chyba jest z gumy albo Ty nie spisz po nocach Podjedź sobie do tej szkółki jak masz możliwość o której wspomniałem.

Przemuś ja , albo z pracy, albo wieczorkiem i z głowa na laptopie kończę dzień , a potem kark boli
Ale staram się do Was wszystkich zaglądać, żeby nikogo nie zaniedbywać
Zajrze do tej szkółki jesli tylko okazja mi się trafi w tamtym kierunku być
sylwia_slomc... 08:56, 20 maj 2017

yolka napisał(a)

Gdyby mi się kiedyś zdarzyło być w Twoich stronach zapakuję korzenie do bagażnika

Chyba jeszcze od nikogo nie miałam takiej propozycji Tyle kilometrów z korzeniamiale czuj się zaproszona
zawitka 10:09, 20 maj 2017

Jejku Sylwia ukłony dla eMa za kabinkę dla gunery ależ ona wielka chyba nikt nie ma na O takiego kfffiotka Slicznie wszystko kwitnie jak wy dajecie radę to obrobić ha ha Pozdrówkka ślę
Magleska 18:36, 20 maj 2017

Witam Pięknie u Ciebie , ale tylko obrazkowo obejrzałam , będę na bieżąco od teraz
sylwia_slomc... 21:58, 20 maj 2017

zawitka napisał(a)
Jejku Sylwia ukłony dla eMa za kabinkę dla gunery ależ ona wielka chyba nikt nie ma na O takiego kfffiotka Slicznie wszystko kwitnie jak wy dajecie radę to obrobić ha ha Pozdrówkka ślę

No i tu niespodzianka bo na O..., jest kilka ślicznych okazów gunnery i manicaty i tinctorii w wątku "Gunnera-Parzeplin"można zobaczyć Komu jeszcze się z tą roślina udaje w naszym kraju
sylwia_slomc... 21:58, 20 maj 2017

Magleska napisał(a)
Witam Pięknie u Ciebie , ale tylko obrazkowo obejrzałam , będę na bieżąco od teraz

Witaj Magdo w Szmaragdowej bardzo mi miło Cię gościć
Bogdzia 22:09, 20 maj 2017

Sylwia faktycznie jestescie i grupowo i pojedynczo rodzina tytanów pracy . Sadzicie i stale robicie cos nowego ale zauwazyłam ze i jakies drzewo pod piłe poszło, co mnie zdziwiło bo masz nowy ogród. Pozdrówka .
sylwia_slomc... 22:33, 20 maj 2017

Bożenko korzenie nie nasze a pod piłę idą tylko stare owocowe chore drzewa i wiśnie samosiejki tylko w przydomowym bo jest bardzo gęsto nasadzone( babcia dawno temu sadziła, ale potem nic nie formowała i dziczały)Teraz ciężko jest przejść między nimi, a pod nimi już rosną drzewka ozdobne, którym słonko potrzebne Tak więc jeśli wycinam to znaczy , że na to miejsce już inne rośnieA na dużym ogrodzie posadziliśmy kilkaset drzewek ozdobnych plus młody sad tu gdzie chłopaków boisko
sylwia_slomc... 23:04, 20 maj 2017

sylwia_slomc... 23:08, 20 maj 2017