Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

deszczowymaj 21:53, 15 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Asia Babcia nawet nie wie co to internet

Tak myślałam.. moja też nie wie
07_Rene 22:47, 15 wrz 2015

Sylwio, zapomniałam wyrazić swój achwyt nad tą ciemną dalią u Ciebie w warzywniku
Jak coś ukopię to przynajmniej dzień wcześniej Ci dam znać, że wysyłam. Ale pewnie wstrzyamam się do przyszłego tygodnia, bo wszystko ostatnio takie skomplikowane u mnie....
Pozdrowienia dla Babci Tęskni mi się za takimi babcinymi opowieściami...
sylwia_slomc... 22:55, 15 wrz 2015

To musisz do mnie wpaść Babcia jak zacznie opowiadać to całą historię wsi i swojego życia za jednym zamachem
Choć jak teraz dziewczyny były to nawet nie wyszła się przywitać bo co Ona nam ma przeszkadzać jak w tym wieku, a my sobie chcemy na swoje tematy pogadać, a Jej ulubiony serial leci.....no i nie wyszłai historii nie było
sylwia_slomc... 22:59, 15 wrz 2015

deszczowymaj napisał(a)

Tak myślałam.. moja też nie wie

Asia ja jak moją z 6 lat temu wzięłam na zakupy do marketu ( jeden z tych wielkich) to musiałam Ją za rękę prowadzić bo była w takim szoku, że wchodząc do jednego sklepu można kupić od papieru toaletowego po lodówkę i meble i wszystko co po drodze między nimi, że nie mogła uwierzyć, że to możliwe I by się zgubiła
anabuko1 00:08, 16 wrz 2015

Cudna dalia, takiej ciemnej jeszcze nie widziałam
Oj, do późnej starości i do takiego odpoczynku to jeszcze nam brakuję.ale czy dożyjemy, to druga sprawa
06:06, 16 wrz 2015
sylwia_slomczewska napisał(a)

A to ciecie byle kiedy nie ma wpływu na późniejsze kwitnienie?

u mnie pigwy od 2010 ...kwitną i owocują ..mają się dobrze ... w tym roku za sucho to owoce mniejsze....nie lubię ich bo kłują ...ale nalewki są całkiem dobre
Pszczelarnia 08:24, 16 wrz 2015

Katkak napisał(a)
jak dla mnie trudno o piękniejsze i bardziej klimatyczne płotki niż takie naturalne, zrobione z patyków i sznurka. Mają co najmniej dwa atuty - są bezkosztowe i niepowtarzalne, bo dwóch identycznych nie da się zrobić. A, że są piękne to najważniejszy z nich .

Sylwia, niespożyta jesteś w pomysłowości i nie brak Ci energii. Miejsce do biesiadowania świetne. Kawał pracy zrobione.

Babcia ma cudną twarz i figurę.

A to zdjęcie powyżej jest niesamowite.

Jak wysoka jest ta dalia bordowa i jak duży ma kwiat? Masz może jeszcze jej zdjęcia?
abiko 09:28, 16 wrz 2015

Sylwia ta dalia to faktycznie cudo kolor lubie takie ogrody jak Twój, Pszczółki itp. a i mojej mamy..takie prawdziwie ogrodowe..

Lansujesz babcię?
olga80 10:04, 16 wrz 2015

Zawitałam do twojego ogrodu i jestem pod wrażeniem, cudowny ogród z klimatem, podziwiam taką pomysłowość , na każdym kroku jest coś co zachwyca, wątek zaznaczam i będę odwiedzać bo u Ciebie jest tak pięknie, swojsko i można coś ciekawego z papugować. Teren też imponujący a ogród wtopiony w sielskie widoki za płotem
sylwia_slomc... 10:44, 16 wrz 2015

anabuko1 napisał(a)
Cudna dalia, takiej ciemnej jeszcze nie widziałam
Oj, do późnej starości i do takiego odpoczynku to jeszcze nam brakuję.ale czy dożyjemy, to druga sprawa

Aniu, a gdzie tam, babcia to pokolenie przedwojenne na biedzie wychowana i bez chemii A nas faszerują codziennie we wszystkim, nie mówiąc o naszych dzieciach, w które od małego chemię ładują