Sylwuś u Ciebie już iście wiosenna dyskusja Ja uwielbiam wszelkie krzewy kwitnące. Paweł super zaproponował Żylistek Nikko to dla mnie było ogromne zaskoczenie , bezobsługowy i cudownie kwitnący, polecam szczerze. Tawuły to moja miłość. Piękna jest Thunberga Ogon, taka zwiewna i bardzo wcześnie kwitnie, a do tego ma żółto zielone listki . Do tego krzewuszki, mogę Ci wysłać patyków jak obetnę mam kilka odmian, a ukorzeniają się same . Każdy patyk w ziemi to nowa sadzonka. Będzie kolorowo cały rok, a jak za wysoko pójdą to ciachniesz i po kłopocie. Muszę się zmobilizować i podrzucić Ci tą czeremchę coloratę i głogi. Może w tym sezonie się uda Ja też poczyniłam krok w stronę wiosny i rozebrałam domek ze świątecznego ubranka, od razu więcej powietrza i przestrzeni
Dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie . Ale te budki dla ptaków to pomysłowe . Gratuluję .
Ciekawa jestem czy ptaszkom spodoba się nowy domek z butów swoją drogą ,to ciekawy pomysł recykling pełny Ptaszki słodkie
Nie no - Twoja pomysłowość nie zna granic! Super Sylwciu! Prawdziwa kopalnia pomysłów!
Przy takiej ilości kwiecia to i na bukiet nie szkoda skubnąć...
ja też stawiam na krzewuszki w łące. Łatwo się rozmnażają, pamiętasz? I forsycje tez by fajnie wyglądały, ale krzewuszki mają ten plus, że powtarzają kwitnienie .
Widzę,że wszystkie mamy wspominki i wracamy to kolorów, piękne lato u Ciebie.