Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

roma2 23:00, 27 lut 2018

Smakami sie nie przejmuj. Ważne, żeby Babunia jadła wartościowe rzeczy. To co dziwczyny wcześniej pisały. Znam to i kombinuję jak koń pod górkę. Czasem sie uda, czasem nie. Czy uwierzysz, ze moim staruszkom kochanym zsmakowała kuchnia indyjska????. Pozmieniana rzecz jasna i nie ostra? Mój własny mąż na wygnaniu zarobkowym gotował dziś kapuśniak, a ja szalałam z chlebkami naan, mięskiem i sosikami?
Agania 12:04, 28 lut 2018

Sylwia pozdrowienia dla Babci i dla Was przesyłam ...wysyłam Ci nasionka
werbeny hastaty jak prosiłaś
Pszczelarnia 14:16, 28 lut 2018

Sylwia, oglądając ten ogród pomyślałam o Tobie. Bardzo mi się podoba.
sylwia_slomc... 18:28, 28 lut 2018

AgataM napisał(a)

Apetizer senior- syropek?

Nie wiem czy przy tych lekach co dostała można
sylwia_slomc... 18:30, 28 lut 2018

roma2 napisał(a)
Uwielbiam te smakołyczki ogrodowe. Nie mam, bo i ogrodu nie mam. Jak bedzie to i smaczki zapodam. Pytałaś czy wysiewam. Nie. Jeszcze. W sobotę zamierzam posiać ostnicę, rudbekię, jeżówki. To co pozbierałam. Dziadziusie będa doglądać!

No i dobrze, niech mają zajęcie i czują się potrzebniJak to nie masz ogrodu Romcia bo tyłek przetrzepię za kłamstwo
sylwia_slomc... 18:32, 28 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Pięknie zaaranżowane ozdoby Dodały dużo uroku

Dzięki Długo w sklepie nie mogłam zdecydować co wziąć, a czego nie. Kuta wycieraczka bardzo mi do serca przypadła, ale kasiorki zabrakłoby na nią Może innym razem tańsza będzie
sylwia_slomc... 18:37, 28 lut 2018

roma2 napisał(a)
Smakami sie nie przejmuj. Ważne, żeby Babunia jadła wartościowe rzeczy. To co dziwczyny wcześniej pisały. Znam to i kombinuję jak koń pod górkę. Czasem sie uda, czasem nie. Czy uwierzysz, ze moim staruszkom kochanym zsmakowała kuchnia indyjska????. Pozmieniana rzecz jasna i nie ostra? Mój własny mąż na wygnaniu zarobkowym gotował dziś kapuśniak, a ja szalałam z chlebkami naan, mięskiem i sosikami?

Na orientalna babcia patrzyć nawet nie chce. W tamtym tygodniu zapodałam pizzę, babcia zjadła tylko ciasto dookoła. Najgorzej,że jak mówi wieczorem co by jutro zjadła, ja rano buch po zakupy i w garach grzebie, serwuję, a Ona z zaskoczenia, że takiego jeść nie będzieBądź tu mądry
sylwia_slomc... 18:39, 28 lut 2018

Agania napisał(a)
Sylwia pozdrowienia dla Babci i dla Was przesyłam ...wysyłam Ci nasionka
werbeny hastaty jak prosiłaś

Dzięki Agatko, patrz, a ja już zapomniałam
sylwia_slomc... 18:46, 28 lut 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Sylwia, oglądając ten ogród pomyślałam o Tobie. Bardzo mi się podoba.

Ewcia przeleciałam troszkę , bo potrzebuję na niego duuuużo czasu Ale jest świetny , na już podobają mi się schodki, kapelusz na wierzbie, zaplatana wierzba( podsunęła mi pomysł( mam pięć płaczących na samej górze posadzone , to mogę poeksperymentowaćBardzo Ci dziękuję, murki i bramy z kamienia rewelacja, ale u mnie niewykonalne bo nie dostanę na takie pozwolenia Dlatego z drewnem kombinuję
Ciekawe jak wygląda w innych porach roku
jolanka 19:17, 28 lut 2018

Naszej babci smakowało sushi. Zjadalo co prawda dwa kawałki i ten drugi hmm powoli ale co smak to smak