Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 20:57, 18 mar 2018

anka_ napisał(a)
Skorzystałam i ja. Dzięki. Super fajny poradnik. Tylko muszę na spokojnie przestudiować.

Aniu a możesz mi napisać co im dać bo nie chce mnie przełączyć
anka_ 20:58, 18 mar 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie chce mnie tam przełączyć , a jak w wyszukiwarkę wklejam to wyświetla mi się sklep zoologiczny
Sylwuś i wejdź na tej stronie w zakładkę ptaki i tam jest cały kilkudziesięcio stronicowy poradnik z rozbiciem na gatunki. Super sprawa.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 20:59, 18 mar 2018

abiko napisał(a)
Kiedy zacząć dokarmiać rybki..? moje 3 przeżyły o dziwo.

mówiłam, że będzie ok Kondzio mówił, że Oni karmią jak temp. w dzień ustali się na +8 stopniach
sylwia_slomc... 21:00, 18 mar 2018

anka_ napisał(a)
Sylwuś i wejdź na tej stronie w zakładkę ptaki i tam jest cały kilkudziesięcio stronicowy poradnik z rozbiciem na gatunki. Super sprawa.

A ok
jolanka 21:03, 18 mar 2018

Nie chce mnie tam przełączyć , a jak w wyszukiwarkę wklejam to wyświetla mi się sklep zoologiczny

I dobrze. To jest ten adres. Wejdx tam, potem zakładkataki, dalej: poradnik zimowego dokarmiania...
sylwia_slomc... 21:07, 18 mar 2018

jolanka napisał(a)

I dobrze. To jest ten adres. Wejdx tam, potem zakładkataki, dalej: poradnik zimowego dokarmiania...

Dzięki udało się super sprawa ten poradnik. winogrona teraz drogie, ale może rodzynki by wysypać? Przyszło mi do głowy jeszcze cedzić wiśnie z kompotu....
jolanka 21:12, 18 mar 2018

Dzięki udało się super sprawa ten poradnik. winogrona teraz drogie, ale może rodzynki by wysypać? Przyszło mi do głowy jeszcze cedzić wiśnie z kompotu....

Myśłę, że wystarcza pokrojone jablka, gruszki, rodzynki chyba też ale nieduzo bo suszone pęcznieją w żołądku i to o ile czytałam nie jest dobre. Poza tym płatki. Wazny jest sposób podania. Oooo, przyszlo mi do glowy, ze mozna karmę taka jak w sklepach zoo sprzedają dla rybek, mam na mysli robaki takie zywe
sylwia_slomc... 21:34, 18 mar 2018

Czyli rodzynki trzeba by wcześniej namoczyć i odsączyć. Będę miała co czytać , już wiem, że dla grubodzioba pestki z drylowania wiśni na konfitury muszę ususzyć
Kasiek 21:39, 18 mar 2018

jolanka napisał(a)

Myśłę, że wystarcza pokrojone jablka, gruszki, rodzynki chyba też ale nieduzo bo suszone pęcznieją w żołądku i to o ile czytałam nie jest dobre. Poza tym płatki. Wazny jest sposób podania. Oooo, przyszlo mi do glowy, ze mozna karmę taka jak w sklepach zoo sprzedają dla rybek, mam na mysli robaki takie zywe

Zdziwila mnie ta informacja...Cala zime, kupowalam opakowania karmy dla dzikich ptakow, wlasnie suche rodzynki. Ptaki je wrecz uwielbialy...
sylwia_slomc... 08:59, 19 mar 2018

Jak to każdy ma swoje doświadczenia i obserwacje z dokarmiania. Dzielcie się z innymi swoją wiedzą