Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Anusia 19:47, 20 maj 2018

Sylwia gratuluję. Wiedziałam, ze kiedyś odwiedzi Was Maja Tylko nie pomyślałam, że tak szybko Trzeba łapać chwile i właśnie może jest to ta. Będzie dobrze.
sylwia_slomc... 20:00, 20 maj 2018

Bogdzia napisał(a)
Przeczytałam o fascynującym wydarzeniu, Czekamy na dalsze nagrania i emisję.

Bożenko, mam tremę
Rozmawialiśmy o Waszym ogrodzie i opowiedzieliśmy jak grad go rok temu potraktował. Powiedzieli, że Wasz ogród jest jednym z czołówki najpiękniejszych w jakich w Polsce byli I zgadzam się na 1000% z tą opinią, bardzo miło Was wspominali Powiedzieli, że Wspaniali z Was ludzie Z tym też się zgadzamNie miałaś czkawki wieczorkiem wczoraj?
sylwia_slomc... 20:02, 20 maj 2018

dana1s napisał(a)

Sylwuś nie ten etap, teraz u mnie wszystko w budowie.
Kiedys o tym myślałam, ale to chyba jednak nie dla mnie. Mam koleżanki z innych forów, które też gościły Maję i mówiły o wielkim stresie. To jednak trudne tak przed kamerą opowiadać. Ty sobie kochana poradzisz bez problemu, przyjmujesz u siebie wielu gości i oprowadzasz ich u siebie, to nagranie też pójdzie bez najmniejszego problemu
Trzymam kciuki!!

Masz we mnie więcej wiary niż ja sama Ściskam i buziaki
sylwia_slomc... 20:03, 20 maj 2018

Anusia napisał(a)
Sylwia gratuluję. Wiedziałam, ze kiedyś odwiedzi Was Maja Tylko nie pomyślałam, że tak szybko Trzeba łapać chwile i właśnie może jest to ta. Będzie dobrze.

Złapałam Zobaczymy co z tego wyniknie Raz się żyje i raz kozie śmierć
20:06, 20 maj 2018
Gratuluje wyróżnienia

co by nie napisać ...to dobrze że nagrywki ruszyły tak nagle i niespodziewanie ...bo nigdy nie ma dobrego momentu ....bo zawsze jest coć do zrobienia i ogarnięcia ......tak sobie czytam ......może szkieletu i drzew brak ...ale ile jeszcze lat trzeba zeby urosły 5-10-15 ?

łap chwilę ....nie ma co się tremować za kilka /kilkanaście lat jak ogród urośnie ...będzie ci łatwiej zawołać ponownie Maję tylko wtedy to bedzie już inny ogród

kasiek 20:20, 20 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Hmmmm za kilka lat.....może mnie nie być.....albo będę jeszcze starsza i zramolała
Masz rację trzeba łapać okazje, które los podrzuca i żyć

Ja też mogłam nie dożyc 30-stki... Dmuchając świeczki na torcie pomyslałam sobie że największym prezentem który dostałam na urodziny to była możliwość ich zdmuchnięcia... Ekipa w ogóle była w szoku że można tyle samemu robić po takich wypadkach....

Nigdy nie żałuj i nie pozwól by strach zabrał Ci wiarę, zresztą gdybym wątpiła w Ciebie to bym Cię nie wskazała Buziol!
sylwia_slomc... 20:21, 20 maj 2018

eee_taam napisał(a)
Gratuluje wyróżnienia

co by nie napisać ...to dobrze że nagrywki ruszyły tak nagle i niespodziewanie ...bo nigdy nie ma dobrego momentu ....bo zawsze jest coć do zrobienia i ogarnięcia ......tak sobie czytam ......może szkieletu i drzew brak ...ale ile jeszcze lat trzeba zeby urosły 5-10-15 ?

łap chwilę ....nie ma co się tremować za kilka /kilkanaście lat jak ogród urośnie ...będzie ci łatwiej zawołać ponownie Maję tylko wtedy to bedzie już inny ogród

Dzięki
Liściaste za dwa trzy lata już będą mocnym akcentem i dość wysokim, bo w tym roku ostro już wystartowały w górę, a to znaczy, że proces ukorzeniania mają za sobą. Ale z iglakami już nie jest tak łatwo, przyrastają raz w sezonie. Nie jak liściaste, które rosną aż do jesieni.

Złapałam, a w zasadzie sama mi w ręce wpadła za przyczyną Kasi. Co z tego wyniknie, okaże się
To prawda, ogród za parę lat będzie kom[pletnie inny niż teraz......czy się wtedy jeszcze spodoba....nie wiadomo
sylwia_slomc... 20:22, 20 maj 2018

kasiek napisał(a)

Ja też mogłam nie dożyc 30-stki... Dmuchając świeczki na torcie pomyslałam sobie że największym prezentem który dostałam na urodziny to była możliwość ich zdmuchnięcia... Ekipa w ogóle była w szoku że można tyle samemu robić po takich wypadkach....

Nigdy nie żałuj i nie pozwól by strach zabrał Ci wiarę, zresztą gdybym wątpiła w Ciebie to bym Cię nie wskazała Buziol!

Dzięki za wsparcie i dzięki raz jeszcze
sylwia_slomc... 20:43, 20 maj 2018

Tak się prezentował ogród w dniu odwiedzin ekipy

to zdjęcie zrobiłam siedząc na leżaku i czekając na telefon i zaraz jak cyknęłam zadzwonili, że dojeżdżają
sylwia_slomc... 20:45, 20 maj 2018

ale chwilę wcześniej... szukałam zasięgu

łąka do soboty pewnie się rozwinie, ale na sobotę deszcz zapowiadają