Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 15:41, 20 maj 2018

yolka napisał(a)
No nie doczekam się chyba na emisję

Trzeba się uzbroić w cierpliwość, Kondziowy ogród kręcili rok temu i jeszcze nie wyemitowali....a czekam na niego bardzo
Wiolka5_7 15:41, 20 maj 2018

Gratulacje Sylwio Fajnie będzie zobaczyć wasz ogród w tv
sylwia_slomc... 15:42, 20 maj 2018

dana1s napisał(a)
Sylwuś, a to nowina
Cieszę się ogromnie, że Twój ogród będzie oglądała cała rzesza ogrodomaniaków
Miłej niedzieli!

Danusiu do Ciebie jakby zajechali to by dopiero mieli co kręcić
sylwia_slomc... 15:43, 20 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Gratulacje Sylwio Fajnie będzie zobaczyć wasz ogród w tv

No nie wiem...ja się nawet na zdjęciach nie lubię, a co dopiero na filmieale ogród może lepiej wypadnie niż my
Mala_Mi 15:55, 20 maj 2018

Sylwuś gratulacje ogromne...... tylko szkoda mi tego, że nie bezie ram w ogrodzie z drzew i krzewów co posadziłaś, że to jeszcze takie malutkie..

Pomysły w detalach, ogromne i okazałe byliny masz do pokazania od już i od teraz... ale jednak żal mi .. żal tego co będzie a 2-3 lata...

Z drugiej strony jest szansa, że przyjadą może drugi raz pokazać w czasie jak się zmieniło..

Piszę tak z perspektywy czasu i doświadczenia.... nie obraż się..
sylwia_slomc... 16:00, 20 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)
Sylwuś gratulacje ogromne...... tylko szkoda mi tego, że nie bezie ram w ogrodzie z drzew i krzewów co posadziłaś, że to jeszcze takie malutkie..

Pomysły w detalach, ogromne i okazałe byliny masz do pokazania od już i od teraz... ale jednak żal mi .. żal tego co będzie a 2-3 lata...

Z drugiej strony jest szansa, że przyjadą może drugi raz pokazać w czasie jak się zmieniło..

Piszę tak z perspektywy czasu i doświadczenia.... nie obraż się..

Aniu przecież ja myślę podobnie:0 Zaskoczyli nas , że od razu kręcą, bo myślałam, że powiedzą, że jeszcze nie teraz U mnie iglaków jeszcze wcale nie widać, a las jest w miniaturze, brzeziniak też jeszcze nie ten etap.... nawet doszliśmy z EM do wniosku, że ten nasz ogród tak na wariata zakładany, na wariata sadzony i teraz na wariata nagrywanyKiedy do nas zajrzysz???
Iwk4 17:06, 20 maj 2018

A moze to będzie najdłużej nagrywany odcinek. Jakby Maji zachciało się czekać, aż drzewa podrosna. Na zasadzie przed i po... O Matko, dopiero byloby czekania na finał...
yolka 17:12, 20 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Trzeba się uzbroić w cierpliwość, Kondziowy ogród kręcili rok temu i jeszcze nie wyemitowali....a czekam na niego bardzo

daj znać , zobaczę z przyjemnością Kondzia ogród
patrycja 17:12, 20 maj 2018

Gratulacje Sylwuś

Weszłam na wątek, wielkie poruszenie, musiałam się cofnąć o kilka stron żeby dowiedzieć się co i jak

kasiek 18:05, 20 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

W pierwszej chwili sama nie wiedziałam cieszyć się czy nie, byłam przerażona, że mam tak mało czasu na przygotowania, a tu robota jeszcze rozgrzebana była

Sylwia to są życiowe okazje - łapiesz je i ryzykujesz albo dryfujesz dalej... Ja wiedziałam że podejmiesz ryzyko, kto wie co będzie za kilka lat...