Na koniec poszła się nacieszyć ogrodem i zrobić sobie fotki na pamiątkę Dziękujemy Mai i Ekipie za cudowną atmosferę jaką wokół siebie tworzą, świetnie się z Nimi pracowało
Mam nadzieję, że się nie zawiedliście relacją z tego wyjątkowego dnia i apetyt zaspokoiłamWięcej fotek brak. Mam jeszcze wpisy do książek, ale to już potem pokażę
Dziękuję Wszystkim osobom, które się przyczyniły do tego by ten dzień był wyjątkowy i udzieliły wsparcia zarówno realnego jak i duchowo moralnego. Jesteście Kochani
Wszystkim którzy przy nas byli i trzymali kciuki, a przede wszystkim Kasi za to, że stworzyła możliwość poznania Mai osobiście i doceniła nasze wysiłki.
Widzieliśmy nagranie z drona Powiem tylko, że nie spodziewaliśmy się , że jest taki efekt EM stwierdził, że mamy cudny ogród I Ja się muszę z nim zgodzić
Ekipa też widziała i byli zachwyceni tym co się nagrało, mam nadzieję, że nie sprawi Wam zawodu ten odcinek
A wieczorem nawet nie mieli siły na jedzenie Padli. My z eMusiem też bo dla nas to był przeszło tygodniowy maraton
Maja była niesamowicie zaskoczona, że już po tygodniu od nagrań wstępnych nagrywamy odcinek. I wytłumaczyła Panu Zbyszkowi, że rośliny efemeryczne to przede wszystkim cebulowe bo one znikają zaraz po wiośnie
Zapowiadają, że przyjadą jesienią na grywać otulanie gunnery
A Maja coś mówiła jeszcze, że czasem są jeszcze wiosną lub jesienią .....zobaczymy
Odcinki nie zawsze są emitowane po roku. Wszystko zależy od tego jak różne ogrody maja nagrane, mieszają tematami, żeby program był ciekawy
Rozmawiałam z Nią na temat odbioru, jak widz patrzy na to co widzi i zasugerowałam, żeby więcej zakątków w ogrodach pokazywali, bo oglądamy szukając inspiracji i wiedzy. No i odcinki są zdecydowanie za krótkie
Ale okazuje się, że czasem nagranie 4 minut trwa 8 godzin