Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 16:01, 12 cze 2018

Ten wdzięczy się co roku

16:01, 12 cze 2018
Basilikum napisał(a)

bedzie szyba?
ja bym to juz tak zostawila, nie jako stol ale jako element przestrzenny

super macie pomysly. kwiecia tyle, ze az sie w glowie kreci od tych kolorow podziwiam, ze to ogarniasz.
U mnie wreszcie padalo i boje sie, ze jak u Ciebie chwasty wyskocza, jak nie podlewanie to pielenie bedzie

tez bym blt szklany robiła ...no nie lubie szklanych stołow ...ale tu sie prosi zamówic hartowana szybe na wymiar ...to nie bedzie łatwe i proste ...ale napewno bedzie atrakcyjne i niepowtarzalne
sylwia_slomc... 16:03, 12 cze 2018

Basilikum napisał(a)

bedzie szyba?
ja bym to juz tak zostawila, nie jako stol ale jako element przestrzenny

super macie pomysly. kwiecia tyle, ze az sie w glowie kreci od tych kolorow podziwiam, ze to ogarniasz.
U mnie wreszcie padalo i boje sie, ze jak u Ciebie chwasty wyskocza, jak nie podlewanie to pielenie bedzie

Nie będzie szyby Będzie blat A drugie koło będzie tak zrobione jako rzeźba właśnie o ile wstawienie lusterek nie będzie za drogie
sylwia_slomc... 16:04, 12 cze 2018

eee_taam napisał(a)

tez bym blt szklany robiła ...no nie lubie szklanych stołow ...ale tu sie prosi zamówic hartowana szybe na wymiar ...to nie bedzie łatwe i proste ...ale napewno bedzie atrakcyjne i niepowtarzalne

To nie jest blat tylko noga do stołu i blat będzie, ale z desek
Z drugiego koła zrobimy rzeźbę taką lub lustro
Basilikum 16:04, 12 cze 2018

to co bedzie jako blat, nie rozumiem jak przykryjesz drewnem, to kola nie bedzie widac. Gdzie te lusterka?
sylwia_slomc... 16:07, 12 cze 2018

Basilikum napisał(a)
to co bedzie jako blat, nie rozumiem jak przykryjesz drewnem, to kola nie bedzie widac. Gdzie te lusterka?

Koło będzie widać bo to nie jest blat, a noga tego stołu
Lusterka między szprychami drugiego koła bo mam jeszcze jednoPod warunkiem, że za drogo nie będzie
16:10, 12 cze 2018
tez nie pojełam ...to koło niby noga ? czyli dwie nogi ..i do tego pójdzie blat z desek i kolejne dwie nogi ale juz bez koła?

jak tak t mi sie nie podoba ....bo ja bym robiła konstrucje stołu który miałby szkalny blat ...a to koło pod szłem zamontowane ))

no ale ....szczesliwie nie mam koła i takich kłopocików

lusterek nie pojmuje równiez ale to bezznaczenia jak zrobisz tak bedzie
Basilikum 16:13, 12 cze 2018

i na pewno bedzie ladnie.
16:19, 12 cze 2018
strona 3277 ..az wróciłam do tego koła ...jaka jest wysokośc tej nogi - koła?

wazne zeby stół był ergonomiczny ....bo jak wyjdzie za wysoki to i krzesła wyzsze beda potrzebne ...i bedzie klimat z Guliwera
16:26, 12 cze 2018
https://archiwum.allegro.pl/oferta/stare-kolo-od-wozu-rafioka-srednica-95-cm-2-i4465413666.html

tu koło ma 95 cm + ramka to jest wysokość ponad 100cm ....stół bedzie nie ergonomiczny mój stół ma wysokość 75 cm i jest wygodny

100cm i wyzej to już kraina Guliwera )
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies