Co gorsza dzisiaj nie pada a siąpi czyli podlewa słabo, a robotę paprze, bo jak kosić mokrą trawę?
Obawiam się o te pisklaki, ale kuningamia jednak kłuje mocno, a gałązki wiotkie i gęste więc koty mają problem. Dość długo się drzewko ruszało nim się zorientowałam, że to nie wiatr
Z szybą zdałby egzamin w mieszkaniu, ale w ogrodzie pod drzewami w tym wiśnią i orzechem sąsiada( orzechy i gałęzie lecą jak pociski) nie miałby racji bytu
myślałam o szybie hartowanej ...wiec sie ona nie ubije tak szybko ....ale na pewno bym nie stawiała stołu pod orzechem czy innymi owocowymi co ciapią tak samao jak bombardują na stół to i będą walić na głowę ...a w kasku po ogrodzie raczej nikt nie chodzi
twoje koło twój ogród ty tu rządzisz ...szczęśliwie nie mam koła nie mam orzecha ....i nie chce miec
PS. pamietam ze orzech sasiadów wali sie na was ...ale to inna historia
Gdyby ode mnie zależało, żadnych orzechów włoskich w ogrodzie bym nie miała, tak samo śliwek. Jedne olbrzymy, śmieciuchy i ziemię trują. A na drugich mszyc od ch... i trochę, spadź wszystko skleja, a owoce robaczywki bo przy braku oprysków inaczej nie będzie
Ale póki babcia z nami jest u siebie się nie pozbędę, a na sąsiadowego to trzeba sprzęt ciężki chyba i Jego decyzji
Jesienią mam ochotę w kasku chodzić, nie mówiąc o tonach liści do sprzątania z tego kolosa nie mojego w dodatku.
Taki stół u nas bardziej praktyczny jest