Sylwia paczka dotarła cała i zdrowa, wszystko już posadzone i jest ciągle podlewane. Teraz tylko czekać na deszcz bo już dwa miesiące temu padało, coś czuję że ten rok pozbawi mnie niektórych bylin a szkoda. Pozdrawiam
Cieszę się, że dotarła, pewnie rośliny przez weekend wymęczone, a miała być na drugi dzień, ech ta poczta...
U nas już też znowu sucho, a sporo roślin na sadzenie czeka, bo dostałam cuda i kupiłam jeszcze wczoraj...
Padł byś Wczoraj u Kapiasa jeden jedyny klon brandywine był... wysokość gdzieś ok 25-3m do auta żadna miarą nie wlezie cena jak na takie duże drzewko przedział miedzy 70-80 zł nie pamiętam dokładnie ile się Emusia unamawiałam , no żadną miarą nie chciał się zgodzić żebym kupiła i od razu do auta o połowę skróciła..... a byłam gotowa to zrobić, żeby go tylko mieć
Niestety nadal na niego poluję bo Em kategorycznie odmówił współpracy w tym przedsięwzięciu Za to nową sosnę mam, a miejsca dla niej nie bardzo
O rany, ileż cudów kryje ta Twoja działka - Dziewczyny pokazały na zdjęciach nowe smaczki! Macie niesamowite pomysły na upiększenie działki - gratuluję. Klimat niepowtarzalny! Jestem pod coraz większym wrażeniem
Sylwuś raz jeszcze wielkie dzięki, bardzo się z eMusiem cieszyliśmy, że Was poznaliśmy i spędziliśmy tak przyjemnie dzień w tak wspaniałym towarzystwie buziaki
Znowu szalejesz kobieto Ale z drugiej strony takie spotkania nas odmładzają. Aż chce się żyć kiedy się widzi takie roześmiane i szczęśliwe towarzystwo.
Ja jestem pod wrażeniem jak szybko posuwają się u Ciebie prace nad ziemią, jak tak szybko i konsekwentnie będą powstawały za rok rabaty to dopiero będzie piękne miejsce
Ptaszyno jakże Ty miejsca nie masz, przestań. U siebie bym jeszcze znalazła, a u Ciebie to nawet las tropikalny bym upchnęła, a co tam jedna skromna sosenka .