Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:54, 06 lip 2018

Agania napisał(a)
Sylwia dziękuję....wiesz za co

????? nie za bardzo, ale mi miło
sylwia_slomc... 21:58, 06 lip 2018

Kindzia napisał(a)
Niesamowicie urosło...berberysy mnie kolorem zachwyciły, lubię takie duże czerwoniaste, u mnie nie mogę ich tak puścić, miejsca brak. Ale z przyjemnością u Ciebie popatrzę. Niesamowitą ciężką pracę wykonaliście...szacun!!!

Kasiu bardzo dziękuję. Ja w tym sezonie głównie walczę o przetrwanie roślin w ogrodzie . Anitka dziś była chwilkę i szok przeżyła bo u mnie już jesień do ogrodu się zakrada, zaraz astry jesienne mi zakwitną!!! Berberysy i klony łapią kolory jesienne, susza mi rośliny wykańcza...... do tego nornice mi się w ogrodzie rozgościły na całego.
sylwia_slomc... 22:02, 06 lip 2018

Kasieńka To ja Ci dziękuję za dzisiejszy cudny i obfity we wrażenia dzień Niesamowita z Ciebie Kobitka, a Para z Was świetnie dobrana Ty i Twój EM
Gardenarium 23:01, 06 lip 2018

Wiesz Sylwia że u mnie też astry zaczynają? Nie wspomnę o dzielżanach, które od czerwca kwitną, startują anemony...Zapraszam na porcję nowych fotek dzisiejszych

Instagram Ogrodowiska
Katkak 23:18, 06 lip 2018

Sylwuś, a co Wojtek na łupy powiedział? Uściskaj Go ode mnie, bo ja co nakwyżej wirtualnie mogę
sylwia_slomc... 23:28, 06 lip 2018

Gardenarium napisał(a)
Wiesz Sylwia że u mnie też astry zaczynają? Nie wspomnę o dzielżanach, które od czerwca kwitną, startują anemony...Zapraszam na porcję nowych fotek dzisiejszych

Danusiu szok normalnie, też mi jeden dzielżan zaczyna już kwitnąć, jak tak dalej pójdzie to tylko dalie i róże będą tłoczyć do przymrozków. Dziś zauważyłam, że lespedenza dwubarwna, która rok temu kwitła w październiku teraz już zaczyna swój kolorek pokazywać.
Kochana ja już na fotkach Twoich dziś byłam i zachwycałam się, nie pisałam bo cóż nowego mogę napisać, jak tam pełen zachwyt zawsze
Choć pomyślałam sobie, że teraz dużo więcej fotek pokazujesz bo w bylinowym co dzień inaczej jest i się nigdy nie znudzi

Byłam dzisiaj u Katki na klamotach i cuda znalazłam, jutro obfocę, a nowe bylinki przywlokłam i to całkiem sporo....rozrzutna jestem na to wychodzi
sylwia_slomc... 23:30, 06 lip 2018

Katkak napisał(a)
Sylwuś, a co Wojtek na łupy powiedział? Uściskaj Go ode mnie, bo ja co nakwyżej wirtualnie mogę

Fotki z Twojej relacji oglądał, ale łupy dopiero jutro zobaczy, bo powiozłam prosto do ogroduBędzie w szoku
A ja mam dylemat, czy jutro od razu sadzić, czy poczekać na niedzielę i rozkładać dopiero po Wojsławicach na rabaty....
sylwia_slomc... 09:23, 07 lip 2018

Na Ogród Kondzia moim okiem zapraszam serdecznie zaglądających do Jego wątku, cudny i niepowtarzalny ogród bylinowy
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4335-kondziowy-ogrod-cz-ii?page=831
Waclaw 23:48, 07 lip 2018

Katkak napisał(a)
Słomciu moja kochana strasznie dziękuję Ci za dzisiejszy dzień . Najchętniej wcale bym Was nie wypuszczała . Cudowne jesteście wszystkie razem i każda z osobna . Dzięki, dzięki za wszystko. Głupio mi, że tylko tyle rybek Wam dałam, ale obiecuję repetę

Piękne towarzystwo.
Pozdrawiam
gosika67 00:03, 08 lip 2018

Też pozdrawiam i kto tu jest?