Iwonka
22:45, 26 lip 2018

Sylwia i Wojtek, dziękujemy Wam za niedzielne popołudnie. Nie mogę uwierzyć, że znamy się od kwietnia... Mam wrażenie, że kilka lat
Jacek nie chciał wyjeżdzać w pierwszej turze, to znak, że również dobrze było mu u Was
Cieszę się z nowych znajomości, wróciłam dzisiaj do majowych zdjęć u waszych znajomych. Ależ mają wypielęgnowany ogród, pełen okazów i dużych roślin. A u was jak zawsze podziwiam kreatywność, zapał do pracy, mnóstwo detali i ukrytych niespodzianek. Małgosia pięknie sfociła jedną z nich. I suchą rzekę, która prowadzi do mojego ulubionego zakątku...
Uwielbiam tę waszą górkę z szałasem
Konrad pięknie uchwycił to miejsce... Mam nadzieję, że będzie mi dane zobaczyć za kilka lat piękny drzewostan, który tam posadziliście.
Wczoraj z mojej łąki zerwałam to fuksjowe cudo, a dzięki twojemu Tacie wiem jak się nazywa
Wykopałam ci dzisiaj hortensję Grandiflora
Przywiozę wkrótce. Pięknie wyszła z dużą ilością ziemi. Wzięłam się w końcu za rabatę na której rosła. W niedzielę w sukience było mi ciężko coś tam odkopać
Buziaki raz jeszcze za niedzielne spotkanie
Było mega wesoło i przepysznie
W poniedziałek pościłam
Przepraszam, że nic ostatnio nie piszę. Roboty co niemiara, nie wiem w co ręce włożyć.

Uwielbiam tę waszą górkę z szałasem

Wczoraj z mojej łąki zerwałam to fuksjowe cudo, a dzięki twojemu Tacie wiem jak się nazywa

Wykopałam ci dzisiaj hortensję Grandiflora

Buziaki raz jeszcze za niedzielne spotkanie