Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:23, 02 paź 2018

Muszelka napisał(a)
Gratki!!!

Dzięki
ElzbietaFranka 21:27, 02 paź 2018

W niedziele byla przynajmniej u nas piekna pogoda. Dzisiaj troche chlodniej ale jeszcze jeden dzien i znowuma byc cieplutko.

U nas tez byl przymrozek, cynie, kosmosy i bielun padly.
Sylwio mas, co pokazywac kamerzysci wiedza co filmować u ciebie mozna nagrac dwa programy tyle tego masz.

Astry sa piekne jesienia tak jak floksy wiosna.
Doranma 21:29, 02 paź 2018

Wspaniale przygotowałaś ogród na nagrania, piękne dekoracje Zachwycił mnie drewniany stół z krzesłami, dyniami ... proste dodatki a tworzą cudny klimat, masz talent Czekam na odcinek z Waszego ogrodu, bo to zawsze inne ujęcia, niż te znane z Ogrodowiska, na pewno będzie ciekawie!
Magleska 21:36, 02 paź 2018

buziaki Sylwia ...zazdraszczam odwiedzin i jak zawsze pięknie .....napasłam oczy ....
sylszu 22:00, 02 paź 2018

Czy już wiesz kiedy emisja? Gratulacje i bardzo się cieszę, że w TV obejrzę Twój raj. Kiedyś przypadkiem trafiłam na ogród naszej gospodyni Danusi. Aż obudziłam mojego faceta ( bo to były oczywiście nocne bloki powtórkowe)
sylwia_slomc... 22:16, 02 paź 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
W niedziele byla przynajmniej u nas piekna pogoda. Dzisiaj troche chlodniej ale jeszcze jeden dzien i znowuma byc cieplutko.

U nas tez byl przymrozek, cynie, kosmosy i bielun padly.
Sylwio mas, co pokazywac kamerzysci wiedza co filmować u ciebie mozna nagrac dwa programy tyle tego masz.

Astry sa piekne jesienia tak jak floksy wiosna.

Elu przymrozki już chyba na stałe do wiosny w życie ogrodu wpisane, dzisiaj też się szykuje. Czas będzie dalie wykopać i galtonie oraz gladiole. Więcej do wykopywania nie mam, a potem można kompost rozwozić. Jeszcze mi zostało jedną kopkę spalić, ale znowu przeschnąć musi bo dzisiaj popadało. Podlało mi od razu świeżo sadzone rośliny
sylwia_slomc... 22:18, 02 paź 2018

Doranma napisał(a)
Wspaniale przygotowałaś ogród na nagrania, piękne dekoracje Zachwycił mnie drewniany stół z krzesłami, dyniami ... proste dodatki a tworzą cudny klimat, masz talent Czekam na odcinek z Waszego ogrodu, bo to zawsze inne ujęcia, niż te znane z Ogrodowiska, na pewno będzie ciekawie!

Od Moni dostałam donicę z rozchodnikiem i pięknie tam pasował zanim posadziłam na rabacie
sylwia_slomc... 22:19, 02 paź 2018

Magleska napisał(a)
buziaki Sylwia ...zazdraszczam odwiedzin i jak zawsze pięknie .....napasłam oczy ....

Buziaczki MadziaPrzymroziło już u Was czy jeszcze nie ?
sylwia_slomc... 22:23, 02 paź 2018

sylszu napisał(a)
Czy już wiesz kiedy emisja? Gratulacje i bardzo się cieszę, że w TV obejrzę Twój raj. Kiedyś przypadkiem trafiłam na ogród naszej gospodyni Danusi. Aż obudziłam mojego faceta ( bo to były oczywiście nocne bloki powtórkowe)

Kobieto jest sporo ogrodów z Ogrodowiska, które już były w Mai
Choćby Małej Mi, Pszczółki, Bogdzi, Viwy, Alinki i Kondzia
basia3012 22:28, 02 paź 2018

I ja też czekam na odcinek w TV.
Obejrzałam ogród, piękny. Taki ogród to oczywiście, że trzeba pokazać.
Pozdrawiam