Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Agania 20:28, 01 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Panu Kamerzyście bardzo się podobało. Powiedział, że On potrzebuje cały dzień u nas nagrywać, a nie jako jeden z trzech ogrodów w jednym dniu.

U Was można zawsze wypocząć...jest po prostu błogo na każdym metrze Waszego ogrodu
Trzy ogrody to był maraton nie dziwię się, że kamerzysta zmęczenie poczuł z takim ciężarem na ramieniu...który ten 3 ogród?
sylwia_slomc... 20:32, 01 paź 2018

Monia81 napisał(a)
Sylwuś teraz dopiero piszę a chcę ci podziękować za wczorajsze spotkanie, bateryjki naładowane mam nadzieję, że dzisiaj wszystko wyszło super, buziaki dla Was, no i parę fotek wrzucę ten mostek jest rewelacyjny...

Monia To ja dziękujęI za towarzystwo i za roślinki, dzisiaj po nagraniach wszystko wsadzone i podlane Fajnie wyszło Orientujesz się może jakie wysokie mają być te hortensje??? I nazwę mi przypomnij jak możesz Mam nadzieję, że z ręką A... już choć trochę lepiej. Buziaczki Śliczne zdjęcia zrobiłaś
sylwia_slomc... 20:35, 01 paź 2018

Agania napisał(a)
Sylwuś jak tam dzisiaj nagranie...żyjesz?

Monia piękne ujęcia ze Szmaragdowej doliny

Ściskam Sylwia

Żyję, żyję Pogoda dzisiaj dopisała i trafił się Operator kamery z pasją i miłością do tego co robi Reszta zależy od montażystów
sylwia_slomc... 20:40, 01 paź 2018

Agania napisał(a)

U Was można zawsze wypocząć...jest po prostu błogo na każdym metrze Waszego ogrodu
Trzy ogrody to był maraton nie dziwię się, że kamerzysta zmęczenie poczuł z takim ciężarem na ramieniu...który ten 3 ogród?

Nie wiem czy poczuł się wypoczęty
Ogród w Dojazdowie w którym królują trawy.
Monia81 21:17, 01 paź 2018

Sylwuś hortensja Wim's red, do 2 metrów rośnie a z ręką jeszcze ciężko, no musi ją oszczędzać z każdym dniem będzie lepiej buziaki
sylwia_slomc... 21:40, 01 paź 2018

Monia81 napisał(a)
Sylwuś hortensja Wim's red, do 2 metrów rośnie a z ręką jeszcze ciężko, no musi ją oszczędzać z każdym dniem będzie lepiej buziaki

Dzięki Monia
Gosialuk 22:34, 01 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Myślę, ze jutro zdjęcia z nagrania pokażęSama się doczekać nie mogę, ale jeszcze będą raz na pewno i to chyba nawet z Mają

Czekam na zdjęcia zatem. Fajnie, że wszystko dobrze poszło. Rozumien, że drugiego przymrozku nie było i astry dały popis.
Sylwio nie wiem czy Kasia ci mówiła, ale jakby się wybierała w październiku, to ja też bym chciała cię odwiedzić. Mogę?
sylwia_slomc... 22:38, 01 paź 2018

Gosialuk napisał(a)

Czekam na zdjęcia zatem. Fajnie, że wszystko dobrze poszło. Rozumien, że drugiego przymrozku nie było i astry dały popis.
Sylwio nie wiem czy Kasia ci mówiła, ale jakby się wybierała w październiku, to ja też bym chciała cię odwiedzić. Mogę?

Astry wytrzymały bo je nakryliśmy;0 drugi przymrozek był, dopiero dziś jest cieplej ciut.
Pewnie, że możesz, bardzo się cieszę
daszum 23:44, 01 paź 2018

No to czekamy na program z Waszym ogrodem w roli głównej. Na pewno były emocje przed nagraniem, dobrze że to już wszystko za Wami.

Łany marcinków po prostu piękne.
AniazUroczyska 23:53, 01 paź 2018

daszum napisał(a)
No to czekamy na program z Waszym ogrodem w roli głównej. Na pewno były emocje przed nagraniem, dobrze że to już wszystko za Wami.

Łany marcinków po prostu piękne.

No właśnie, dobrze ,że już to macie za sobą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies